Hagyjam vagy próbálkozzak?
Van egy lány, aki most lett szingli kb 3 éves kapcsolatából. A lány a pasi előtt - és a kapcsolatuk elején is oda volt értem kb még egy fél évig, ahogy ők összejöttek.
Én is szerettem meg szeretem is őt, mivel hiába nem látom, nem tudom elengedni.
Akkor azért nem jöttünk össze, mert ő egy átlagon felüli lány, én meg nem vagyok rossz pasi, csak neki lennék 3. szemmel nézve kevés. Azaz az akkori barátnői a kérdésben szereplő másik pasira adták a voksukat és gyözködték is addig, ameddig össze nem jöttek.
Persze mi próbáltunk flörtölni, de mindig elérték hogy ne nagyon tudjunk. Meglett volna rá a lehetőségem hogy kiszakítsam az életéből, de ezt nem akartam.
Már nincs meg semmi abból a baráti köréből, és ugyanúgy aranyos ha találkozunk, csak ritkán - azt hiszem holnapután látnánk egymást a buszon, csak nem tudom, hogy jó ötlet-e találkozni vele, meg valószínű, hogy el is sétálna mellettem egy köszönés után.
Múltkor is ez volt, inkább egy idegen mellé ült, mert kellemetlenül zavarban érezte magát. Nem jó látni úgy, ha nem eredünk szóba, így nem tudom mit csináljak, menjek egy másik busszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!