Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak még nála vagy inkább hagyjam?
Szerintem egyenlőre hagyj neki időt, a folyamatos kérdezgetéssel ,csak még jobban elüldözöd.
Talán pár hét, hónap múlva próbálj vele beszélni, de akkor se ezzel a témával indíts.
Szerintem ez így rendben van, kerek történet. Nem hiszem hogy ő lenne életed párja, csupán a bűntudat miatt érezheted azt hogy szereted és vele akarsz lenni. Szóval én azt javaslom hogy inkább hagyd, de ettől függetlenül persze kezdeményezhetsz vele beszélgetést neten.
Kihűlt a dolog a részedről mert érezted hogy nem ő a "neked szánt" ember. Tehát nem csak a távolság miatt volt. Szerintem mindketten fogtok magatoknak jó párt találni és érthető ha kedveled vagy bánod a dolgot de ez nem azt jelenti hogy szerelmes lennél és ő lenne életed párja. Ez így egy lezárt kerek dolognak tűnik és ez szerintem benne is tudatosult, te pedig jelenleg úgy gondolod hogy hibát követtél el és szeretnéd újrakezdeni, de szerintem legbelül te is érezheted hogy nem az az utad hogy megint összejöjjetek. Amúgy gyakran van ilyen exekkel kapcsoltban embereknél. Amikor már feledésbe merült az egyik az ex, akkor mégis elkezd nosztalgiázni az ember és megtévesztik az érzelmek, vagy összetévesztik a különböző pozitív érzelmeiket szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!