Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz a nagy mell? És ez az...

Gáz a nagy mell? És ez az alak? 90. kg voltam. Már nem és sportolok még mindig. Hány évesnek tűnök? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. ápr. 26. 18:42
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
51%
Te nagyon buta vagy sajnos. Csak a melltartóra érkezett negatív kritika, nem pedig a melledre..
2015. ápr. 26. 21:25
 42/49 opened paradise ***** válasza:

A push up és a kicsi melltartó nem ugyanaz.

És ha már itt tartunk:

Nem kosárban kéne kisebb,ha az nagy,hanem körméretben kisebb.

2015. ápr. 26. 21:31
 43/49 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek a melleid és az alakoddal sincs baj. Olyan 20-25 közés sorolnálak.
2015. ápr. 27. 08:29
 44/49 A kérdező kommentje:
Azért nem válaszolok mert teljesen mindegy mit mondok így is úgyis belekotnek...egy mérettel kisebb de most rakok fel egy pont jó melltartós képet és abba is belekotsz mert ugyan úgy nagy a mellem mindegy miben vagyok....és nem ego növelő nem haragszom akinek nem tetszik..nekem sem....utálom és fiatalabb vagyok mint hiszik és már ilyen öregnek néznek...így is elég sok bantast kaptam de nem veszem ezt annak én kértem véleményt..
2015. ápr. 27. 12:28
 45/49 anonim ***** válasza:

hát biztos nem 13 éves vagy 14 v, min 15-17 éves

tegyél fel egy bikini felsős képet rendes méretben

a pasik szeretik a nagy mellett lefogadom majd kiesik a szemük mikor meglátnak

neked ekkora el kell fogadni csak megfelelő melltartót hordj mert nem jó a testednek ha kisebbe gyömöszölöd magad

2015. ápr. 27. 15:26
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi férfiak imádjuk a nagy melleket! Ez mindig is így volt és így is lesz!
2015. ápr. 27. 16:57
 47/49 anonim ***** válasza:
Te is fogadd el hogy nagy melled van, és ne akard kisebbnek láttatni, mert csak ellenkező hatást váltasz ki az emberekből. Ez nem kötözködés. Senkinek se azzal volt baja hogy nagy a melled, hanem hogy nem passzol a melltartó hozzá. Más a fél karját odaadná ha ilyen mellei lehetnének, vagy a barátnőjének..
2015. ápr. 27. 19:05
 48/49 anonim ***** válasza:
85D.
2015. ápr. 28. 23:46
 49/49 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon csinos, kívánatos,vonzó. Korban 19-25 közöttinek tűnsz ,arc lenne fontos még kormeghatározáshoz.

29F

2015. ápr. 30. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!