Gáz a nagy mell? És ez az alak? 90. kg voltam. Már nem és sportolok még mindig. Hány évesnek tűnök? Kép lent
Ne lombozzonak le a válaszok,itt mindenkit lefikáznak.
De,hogy válaszoljak is:
Én pont,hogy szeretem a nagy melleket. Egy picit még kéne hasból,tényleg,de egyáltalán nem vészes már. A 90-hez képest rengeteget leadhattál,ügyi vagy.
És ne másoknak akarj megfelelni,főleg nem itt.
"A kérdező nem írt semmi olyat, h ilyen stílusban keljen válaszolni."
Azt a stílust kapja, ami egy hozzá hasonló egoista ribit illet. Ez a kérdés semmi másról nem szól: nézzétek nagy csöcsöm van, imádjatok!
Valai nagyon frusztrált lett...
Te vagy az,aki kiírta,hogy fél a nagyobb mellektől?
Nyugi,nem bántanak :(
Hogy lenne már gáz a nagy mell? A kicsi az, nem a nagy. A nagy mellek gyönyörűek, az a nőies, szexi, ez igazán feltűnhetett volna már. Magától értetődő.
25/F
33
Ha olyan nő lenne a képen,aki taszít,akkor is ezt mondanád?
Nem mindenki van tisztában magával. Nekem is mondták már ezt...
Amúgy aki egot akar növelni,az általában a kritikára nem hunyászkodik meg,hanem rosszul érinti és mindenkivel veszekedni kezd.
,,Nem hunyászkodik meg'' miért ne hunyászkodhatna meg?
Ha ezt teszi akkor még inkább szánalom érzetét fogja kelteni az emberekben, és írni mindenki írhat bármit.
Elsőként írtam hogy push up-ot hord erre meg hogy ő nem, utána meg miután mindenki mondta hogy de akkor "bevallotta" hogy kicsi a melltartó, de kérlek ennyire?
Az embereknek leesett az ego növelés ezért nem is ír már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!