Gáz a nagy mell? És ez az alak? 90. kg voltam. Már nem és sportolok még mindig. Hány évesnek tűnök? Kép lent
2015. ápr. 26. 18:42
11/49 A kérdező kommentje:
#2 mire legyen egom? Egyébként mindkét képen én vagyok...nem tudom miért lenne phus up...
2015. ápr. 26. 18:46
12/49 anonim válasza:
Egyébként ez annak a tipikus esete, amikor tehénke fogy pár kilót, azt hiszi, hogy ő hirtelen jó csaj lett, és átmegy ribibe.
13/49 anonim válasza:
azokkal a mellekkel már megölnél engem :D
14/49 anonim válasza:
Miért lenne push up?
A, vagy nem eredeti a melled
B, lóg a melled és fel van polcolva
Természetes mell push up nélkül nem így néz ki:)
15/49 anonim válasza:
édes kis buta liba legalább 2 számmal kisebb melltartóban feszítve mutogatod magad hátha megakar dugni vlki
lehetne egy kis önbecsülésed h nem süllyedsz le egy rib@anc szintjére
amúgy 15-16 éves hü..lye pi..csa vagy
16/49 anonim válasza:
Mindegy hány éves vagy. Jól nézel ki és kész.
31F
17/49 A kérdező kommentje:
Oké...fogom a korom túlságosan sokra tippeli pár ember...és nem lóg a mellem mármint nyilván nem olyan mint a kis mell de szerencsére nemllóg..csak mondjuk a hasambol leszeretnek még adni...egyébként járok edzeni konditerembe :) imádom ❤❤❤😚 egyébként kicsit sem vagyok sötét csak kíváncsi az önbecsülésem meg nulla tekintve hogy pár évig durván kaptam az oltasokat....nyilván itthon is kegkerdezhetnem ezt de az értelmetlen lenne...
2015. ápr. 26. 18:52
18/49 anonim válasza:
Hány éves vagy és hány kiló?
Én 65-75 közé tennélek és egy 165-170 magasságra tippelnék.
19/49 anonim válasza:
Mi az, hogy gáz a nagy mell? Gondolom elég sokan megbámulták már a melleid, hát elárulom nem azért, mert olyan "gáz" lenne.
20/49 anonim válasza:
Dehogy is gáz, csinos vagy, csak így tovább!
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!