De látom mások szerint is gusztustalan...bocsánat a kérdésért..egyébként nem akarom hogy bárki megdugjon tekintve hogy szűz vagyok...nem a mellem nincs sem fel pocolva sem más és a melltartó mérete egy számmal kisebb mert a nagyobb kosaru nagy rám és hiába teszem a harmadik kapocsba...most még mélyebbre astam az önbecsülésem....de legalább őszinte vélemények és nem csak szerintem undorító még mindig :)
2015. ápr. 26. 18:58
22/49 anonim válasza:
"imádom ❤❤❤😚 egyébként kicsit sem vagyok sötét"
LOL! :-D Szerintem látványosan az vagy.
2015. ápr. 26. 18:59
23/49 anonim válasza:
Te most komolyan ennyire mártírt játszol?
Senki nem mondta hogy undorító csak azt hogy látványosan fel van polcolva...
2015. ápr. 26. 19:01
24/49 anonim válasza:
Bocs, hogy egy tipikus egóépítő kérdésnél nem nyaltam be neked tövig. Mea culpa, mea maxima culpa.
2015. ápr. 26. 19:01
25/49 anonim válasza:
Nem gáz a nagy mell, az alakod is vállalható. Viszont az már gáz, ahogy bevág a melltartó.
Vegyél olyan fehérneműt (és persze ruhákat is) ami tényleg a te méreted és nem csak beletuszkolod magad.
2015. ápr. 26. 19:03
26/49 anonim válasza:
édes kis buta nem a külsődet kritizálják hanem az eszedet! egyértelmű h kisebb a melltartó és nem hiszem el h nincs megfelelő méretű melltartó számodra rossz duma! ha nem akarod megdugatni magad nem ilyen képet kellett volna feltenni hanem egy felöltözöttet
2015. ápr. 26. 19:04
27/49 aladar12 válasza:
tetszik a cicid.
17-22 között.
2015. ápr. 26. 19:12
28/49 anonim válasza:
Szuper az alakod, viszont ekkora hülyeséget nem tudom hol és kiktől hallottál, hogy gáz a nagy mell! Épp ellenkezőleg! Imádják a fiúk!
A melltartóből viszont szerintem is nagyobb kellene, ha csak nem szándékosan felpolcolt dekoltázst szerettél volna.
36f
2015. ápr. 26. 19:13
29/49 anonim válasza:
nagyon push up, pedig amúgy tetszenél
2015. ápr. 26. 19:14
30/49 anonim válasza:
jó az alakod
a gáz ha valaki éhezik az alakjáért vagy ha szilikonnal tömi ki magát...de kinek mi jön be...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!