Lányok, összejönnétek egy ilyen személyiségű sráccal?
Figyelt kérdés
A külsőmre nem lehet panasz, 192 centi vagyok (95 kg), helyesnek tartanak, kigyúrt (10 éve edzem) és igényes vagyok a külsőmre. A személyiségem viszont egyáltalán nincs összhangban a külsőmmel. Visszahúzódó vagyok, nagyon nehezen nyílok meg lányoknak, ha beszélek velük akkor is iszonyatosan zavarba jövök, valaki szerint ez aranyos, de én inkább töketlen jelzővel illetném magamat. A baráti körömben szelíd óriásnak hívnak. Barátnőm sem volt még sok, nem merek lányoknál kezdeményezni, ha pedig lányok jönnek akkor zavaromban inkább úgy teszek mintha nem érdekelne.2015. ápr. 23. 17:39
1/11 anonim válasza:
áh amiket itt leírtál magadról, egyrészt.. áh csak simán unszimpatikus az egész írásod.
2/11 anonim válasza:
én fiú vok félre ne értsd
jó külső,félénk belső = lányoknak cuki
rossz külső,jó belső=szimplán cuki a lányoknak
rossz külső,rossz belső=paraszt gec*!
jó külső,jó megjelenés=túl tökéletes hogy igaz legyen
(ők lesznek önbizalom hiányosak)
3/11 anonim válasza:
2. Igen, tehát senkinek nincs barátnője, igazad van, mindenki egyedül él, és ez mind a nők hibája.
5/11 anonim válasza:
# 4 látom, te ma senkivel se jönnél össze
pedig jobbnál jobb lehetőségek mellett haladsz el
6/11 anonim válasza:
most miert ne? en igen persze :)21/l
7/11 anonim válasza:
A személyiség nem számít a lányoknak. Ha jól nézel ki, nem fogja érdekelni őket, hogy félénk vagy. Csak addig kell eljutnod, hogy merj kezdeményezni, a többi menni fog magától.
8/11 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok csak lány vagyok... nekem azt mondták hogy próbáljak sok új embert megismerni és úgy jobban megy a dolog... tudom milyen érzés mikor beszélnél vagy mondanál valami vicceset de nem jut eszedbe semmi mert olyanok között vagy akik előtt nem tudsz megnyílni csak szeretnél :( külsőmmel nekem sincs baj de csak szűk baráti társaságban tudok megnyílni akiket már régóta ismerek. Ja igen és így nálam a bulik is nagyjából ki vannak zárva. És az a legrosszabb ahogyan látsz másokat ahogy feloldódnak és úgy beszélnek egymással mintha már 5 éve ismernék egymást pedig csak 10 perce te meg csak állsz és nem jut eszedbe semmi.
9/11 anonim válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam de ha nem lennék ilyen akkor igen 8-as
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez a lány személyiségétől is függ. Én pl. állandóan pörgök és szeretek irányítani ezért nekem pont a visszahúzódóbb pasik jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!