Ez szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Az van hogy legutóbb haverral elmentuk talizni 2 lánnyal az egyik lánnyal már randiztam anno de nem jott össze.. Most beszéltem vele egy talit de mindig azt irja hogy nem tudom meg hogy ne ér rá.. És most jön a fordulat.. Nagyon tetszik egy lány a sulimba es megszeretném ismerni mar beszéltem vele fbn 2 hónapja ugy váltunk el hogy irtam neki ne haragudjon meg de megismerkedtem egy lánnyal.. Az jó ötlet ha talizak 1. Lánnyal es megmondom neki hogy ez mar ugyse mukodne es hogy legyünk barátok. Aki tetszik ahoz meg odamennék es mondanám neki hogy megbantam hogy ilyet írtam es hogy az a lány akit megismertem az a régebbi szerelmem volt de mar megbeszeltuk hogy csak barik vagyunk es még a végére hogy nagyon szimpi vagy es megszeretnelek ismerni ezek utan elhívnám egy randira2015. ápr. 22. 22:51
1/1 anonim válasza:
szerintem ne mondj a másodiknak semmit. hagyd ott az elsőt, úgyse fog összejönni. találkozz a másodikkal, és majd meglátjátok mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!