"Véletlen szerűen" arra sétáltatnám a kutyámat az jó ötlet?
Anyukámnak van egy ismerőse és beszélgették, hogy hol vettek tanyát ahol majd a kutyákkal foglalkoznak.
Mint kiderült tőlünk mint egy pár száz méterre vettek.
És, hogy egyszer menjünk el és nézzük meg a kutyákat.
Több fél-e kutyákkal foglalkoznak és van 2db Amstaff-juk. Ha rá érek de nem is vannak kint a kerítésen keresztül láthatom a kutyákat (Szerettem a kutyákat).
Egyik nap arra sétáltam kutyával és megnéztem tényleg nagyon szépek.
Anyumnak mondta és ő is nagyon kíváncsi lett rájuk.
Másnap arra mentünk de akkor kint voltak be tudtunk menni meg simogatni stb.
Mikor oda mentem az Amstaff-okhoz akkor egyszer csak egy lány hangját hallottam.
"Ő Zara és nagyon szereti az embereket"
Hátra néztam és "számomra gyönyörű lány állt mögöttem akié a 2db Amstaff.
Beszélgetünk kutyákról stb. majd mi indultunk haza.
Rá kerestem FB-n és ott folytatódott a beszélgetés tök jól elbeszélgetünk. Telt az idő Már 3-4 hete beszélünk.
De félek elhívni valahova ha még csak egy kutyasétáltatásra is vagy beülni a városba valahova.
Beszéltük, hogy ő csak hétvégente tud kimenni mert az iskola meg most érettségizik.
Ha egyszer hétvégén arra sétálnék a kutyámmal és ha kint van elhívnám kutyát sétáltatni vagy csak beszélgetni személyesen is az jó ötlet?
Értelmes válaszokat várok!
Előre is köszönöm!
Roppantul érdekes, amit mondasz
Kérlek fejtsd ki bővebben
Nem értem mit szeretnél. Elég bőven leírtam, hogy ne legyen zavaros, hogy mit is szeretnék a kérdéssel kifejezni.
ne legyél már ilyen töketlen!
CSAPJ A LOVAK KÖZÉ!!!!!
bár látnék olyan lányt, aki tetszik nekem
Kutya nem fog engem sétáltatni. :)
Felsőfokú Kísérőkutya Vizsgával rendelkezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!