Mindenki a környezetembe azzal nyaggat hogy miért nincs barátnőm. Hiába mondom hogy nekem nem megy, hiába próbálkozok. Ciki ha valaki béna a nők területén 26 évesen?
Csak interneten szoktam próbálkozni társkeresőkön.
Személyesen még nem próbálkoztam azt se tudom hogy álljak neki.
Akkor menj tánciskolába, javaslom a salsát, több a csaj, mint a srác, órákon folyamatosan partnercsere van. Órákon a csajokkal való testbeszédre, férfias fellépésre is treníroznak.
Pl. első órákon alaplépések mellett gyakoroljátok a szemkontaktust is, feladat, hogy egy-két körön át mind a tizenvalahány csaj szemébe nézzél mélyen, mosolyogva kb. 1-1 percig, és persze ő is így rád. Már 1-2 alkalom után is van annyi siker, hogy folytatásra lelkesítsen. Megszokod a csajok közelségét, velük való kommunikációt, magabiztosságot merítesz abból, hogy látod, hogy a táncot mennyire élvezik.
1-2 hónap alatt is nagyon sokat kupálódhat a fellépésed, és már salsa bulikba is egyre jobban megállhatod a helyed, normál bulikban meg
Keret sem kell hozzá túl sok, egy másfél órás foglalkozás 1500 körüli, egy havi korlátlan bérlet (akár heti 5 alkalomra) 10e alatt szokott lenni. Ha nagyon rákattansz akkor hétközap is minden napra találsz bulit 500 Ft körüli belépőért, hétvégi bulikba 1500-ért, salsa iskolák wellness hétvégéket, nyári táborokat, télen síelést, stb. is szerveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!