Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Téged kielégítenek a hagyomány...

Téged kielégítenek a hagyományos beszélgetések/elmélkedések egy párkapcsolatban, vagy szükséged van fejtegetni a lét értelmének kérdéskörét is?

Figyelt kérdés

Kinek mi a fontos? Inkább mindennapi, hétköznapiasabb gondolatok, vagy fontos a lelki kielégülés is a gondolatok/gondolkodás területén történő mélyebbre ásás által?

Kor, nem jöhet.

2015. ápr. 19. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, de az sem jó ha túl sok az ilyen téma.

23l

2015. ápr. 19. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Számomra az a kielégítő, ha mindenről tudunk beszélgetni. Hétköznapi dolgokról is, komolyabb dolgokról is. Egyébként még nem volt olyan párom, akivel ez ne valósult volna meg. Úgy vettem észre, hogy szinte mindenkinek van igénye mindenféle beszélgetésre, és idővel előjönnek a komolyabb témák is.
2015. ápr. 19. 22:50
 3/5 anonim válasza:

Én olyan vagyok, hogy karácsony meg húsvét táján szoktam elgondolkodni ilyeneken főképpen.

Ha esetleg hívők vagytok mindketten, lehet együtt imádkozni, elmélkedni is.

Jó lenne, ha leírnád pontosan, hogy mit értesz a "lelki kielégülés" alatt.

2015. ápr. 19. 22:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Lelki kielégülés: túl lépni a matérián, azon a gondolkodásmódon, amit az emberek 80-90%-a csinál, túl lépni az egón, és elmélkedni önmagunkról, arról, hogyan adhatunk egymásnak többet, és a világnak is magunkból. Eljutni oda, hogy értelmet találsz mindenben, még az általad rossznak titulált tapasztalatokban, és egy magasabb bölcsességet megtapasztalni a történések, dolgok, emberekkel kapcsolatosan megélt tapasztalataidból levont következtetéseinek következtében. Kb ezt. Túllépni az emberi korlátokon, szárnyalni lélekben, és elérni a Flow-élményt, így vagy úgy.
2015. ápr. 19. 22:55
 5/5 Ensam skog ***** válasza:
Senkivel nem tudok ilyenekrol beszélni a környezetemben és senkit sem érdekel ezért mindenki unalmas számomra. Nekem fontos de ha nem tudok erről beszélni sem dől össze a világ csak emiatt hajlamos vagyok befelé fordulni. 24f
2015. ápr. 19. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!