Szerintetek gyerekes a srác?
Szerintem az.
Tegnap megismertem itt egy fiút, akire végre azt mondtam, hogy oh igen és úgy éreztem végre találtam valakit, akivel majd alakulhat valami igazán komoly. Az egész szombati napomat elleveleztük, skypeoltunk, webcameráztunk, felvettük egymást Facebookra.
Minden tökéletes volt. Olyan vidáman, boldogan hajtottam álomra a fejem, hogy azt nem tudom elmondani Nektek. Kb. madarat lehetett volna velem fogatni.
Aztán reggel váratlanul ért a kellemetlen meglepetés, hogy a jóéjt statimra nem válaszolt, valamint FB-ről is törölt :(
Nem bírtam magammal és írtam neki, hogy kérdőre vonjam, hogy ez most mi?! ...és miért nem volt velem egyenes, ha ezt mégsem gondolta úgy, ahogy én...simán megmondhatta volna.
Erre kiderült, hogy a facebook adatlapomon azt látta, hogy kapcsolatban vagyok... Oh istenem, ez olyan gyerekes .... Vagy csak kifogás lenne???
Ha meg nem kifogás, akkor meg nem érzem jogosnak, mert tényleg nincs senkim, attól függetlenül, hogy a facebook adatlapomon valóban ez van kint 1. nem módosítgatom 5 percenként az adatlapomat 2. nem fogom törölni, mert így legalább távol tudom tartani az exem.
Amúgy tegnap rá is kérdezett, hogy szingli vagyok-e és én mondtam, hogy igen, de nemrég óta vagyok független...
Amúgy ezen a dolgon totál kiakadtam...hogy miért nem kérdez rá a másiknál, mielőtt ítélkezik/cselekszik ?! Nem bírom, ha bárki is egyedül dönt két ember sorsáról, kapcsolatáról. Ráadásul mindenféle racionális okot/párbeszédet nélkülözve. Annyira bánt, hogy a fejébe vett valamit és mindenféle kommunikáció nélkül döntött rólam és kettőnkről...ráadásul érzésem szerint rosszul. De azért felmerült bennem, hogyha már az elején így nem bízik bennem, mi lenne ebből a kapcsolatból később ?! Hova vezetne ez?
Nagyon rossz érzés amúgy, hogy nem beszél velem :(
Mert tényleg úgy éreztem, hogy vele lehetett volna valami komolyabb :(
19. mert a facebook egy 20adrangú dolog, azért.
ne abból ítéljen meg bárki is, hogy oda mi van írva!!
inkább te vagy gyerekes és szánalmas!
inkább azok az emberek szánalmasak, akik nem veszik észre, hogy az fb nem mérvadó semmiben sem!
bármit írhatok oda, attól még senki nem fog jobban megismerni.hogy ki is vagyok valójában.
kiírhatom, hogy egyedülálló...mit változtat a dolgon?! semmit. attól a valóságban még ugyanúgy lehetek akár házas, akár kapcsolatban.
úgy pattogsz itt mint a koffein mérgezést kapott nikkelbolha...
nem körülötted forog a világ, a srácnak is joga van eldönteni, hogy kivel tartja a kapcsolatot, ha ő úgy döntött, hogy nem kíván veled többé beszélni, akkor bizony úgy törölhet le facebookról, ahogy kedve tartja
Szerintem is te vagy a gyerekes, tökmindegy hogy az a srác az-e vagy sem, bár ha egész nap beszélgettetek, érdekes, hogy végig semmi nem jött le belőle, csak miután meglátta hogy valami nem kóser veled és lelépett. Ezután persze rögtön hú de gyerekes. Én a helyében megírtam volna, hogy egyrészt komolytalannak tűnsz hogy ezt tünteted fel, másrészt ahogy látom egy dolog miatt olyan öntudatos vagy mintha a te véleményedtől forogna a föld, na az ilyen nagyképű lányok rettenetesen visszatetszőek egy tapasztaltabb srácnak, eleve nem kezdene bele, hogy aztán az egész kapcsolatuk azon múljon, hogy a lány mikor mit magyaráz be magának. Lehet, hogy ő nem volt tapasztalt és szintén gyerekes, de ezt nem árt ha tudod. Az ilyen lányok bármikor bármilyen történésre eljátsszák, hogy mennyire nekik van igazuk, és a srác milyen szemét, vagy milyen gyerekes (mert ők biztosan nem azok), így a kapcsolat során állandóan attól kell rettegnie, hogy mikor jön rád ez a kattanás amikor minden agyi mérlegelés nélkül vakon osztod az ultrabiztos rágalmadat, gyakorlatilag szenvedni fog tőled amíg nem szakítotok. Először is be kéne látnod, hogy egy elég hülye hibát követtél el, és hogy jogos volt az észrevétele, elég érthető. Logikus és tiszta sor hogy fennakadt rajta, főleg, hogy ő is tudja, hogy össze akarsz vele jönni, akkor a legszembetűnőbb dolog hogy-hogy meg sem fordul a fejedben? Mit gondolhatsz vajon, hogy ezt ő nem látja, vagy nem érdekli? Ez mégis milyen üzenet felé? Nem, ez nem "csak" egy sz.ros facebook, ezt elég álszentség hinni, ez egy balf.sz jelzés tőled inkább (főleg a kapcsolat 0. lépcsőjénél...). Annyi értelme van, mintha kiraknád a melled az utcán valakinek, majd fennakadnál azon, hogy nehogy manapság már csak a testiség számítson, hát milyen világ ez. Tök mindegy, hogy milyen "elkorcsosult mai" infokommunikációs eszközön keresztül teszed. Attól még hogy divatos felnőtteskedő szóvirágokat használsz, nem leszel bölcsebb. Én inkább azon akadnék fenn, hogy ha ennyi tiszteletet nem adsz meg annak, akivel együtt akarsz lenni, valószínűleg később se fogsz a kapcsolatban, ebbe is érdemes belegondolni, nem csak a te oldaladról. Az hogy ennyire elvakultan a te oldaladat látod csak egy ilyen erősen indokolt helyzetben IS, eléggé reprezentálja hogy milyen önfejű lehetsz minden helyzetben, inkább tanulj belőle minthogy megnöveled az arcod, azért mégiscsak egy nap ment rá, nem egy fél év.
Amúgy szerintem a kapcsolatban a legfontosabb dolog a tisztelet, amit mindkét félnek meg kell adnia, ha nála hiányzik, nem vesztettél sokat, de te is tapasztalni fogsz még ezek alapján.
utolsó, látom a lényeget nem érted: MILYEN EMBER AZ, AKI A FACEBOOK ALAPJÁN ÍTÉL MEG MÁSOKAT.
ÉS EGYÁLTALÁN, MI AZ A FACEBOOK?!Mert nem a fontos szellemi termékek helye.
Nekem meg egy álszent öntudatos p.csa, aki nagyon nagyra van magával, miközben ő hibázott. Már bocs a kifejezésért, de valószínűleg mások is ezt mondhatják a hátad mögött. Ja és igen, értem a lényeget, attól még mert nem az a véleményem mint neked, attól még érteni fogom ;) Nem, attól hogy úgy érzed, hogy pontosan igazad van, attól még bizony lehet, hogy nincs igazad, akármilyen furcsa is. Ez csak azt bizonyítja, hogy öntudatos vagy és egocentrikus, önkritikád pedig 0. [link]
A tiszteletet ki kell érdemelni? Te mivel érdemelted ki, ha ennyire ostobán rugalmatlan vagy a nézőpontjával? Ezt ennyi erővel ő is mondhatná rád elsősorban, amikor először is meglátta, hogy nem törlöd le a kapcsolatban státuszt se (értsd: az üzenet, amit küldesz mindenki felé, vagyis amit akarsz, hogy higgyenek rólad), miután felvett ismerősnek. Persze, neki ki kell érdemelni, jó erősen, hogy méltó legyen a Te tiszteletedre, hisz te vagy olyan tiszti pozícióban, hogy eldöntöd, hogy nagylelkűen megadod-e neki. Neki tartozol ennyivel? Ugyaan, te nem hibáztál, neked biztosan igazad van, hát persze :) Van más érved is ezen kívül, hogy te a facebookod lesajnálod meg különben is, illetve hogy a srác gyerekes és hülye?
Kicsit félreértettétek egymást, nem kéne így felfújni :)
Nevetséges ez a nézőpontozgatás...
Egyébként direkt cukkolnak téged.
Biztos rosszul esik, de mással is volt már ilyen.
Ne foglalkozz vele,ha neki ilyen könnyű volt törölnie, elképzelheted menyire megviselheti.
Fogadd el, lépj tovább! És fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!