Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gyerekes a srác?

Szerintetek gyerekes a srác?

Figyelt kérdés

Szerintem az.

Tegnap megismertem itt egy fiút, akire végre azt mondtam, hogy oh igen és úgy éreztem végre találtam valakit, akivel majd alakulhat valami igazán komoly. Az egész szombati napomat elleveleztük, skypeoltunk, webcameráztunk, felvettük egymást Facebookra.

Minden tökéletes volt. Olyan vidáman, boldogan hajtottam álomra a fejem, hogy azt nem tudom elmondani Nektek. Kb. madarat lehetett volna velem fogatni.

Aztán reggel váratlanul ért a kellemetlen meglepetés, hogy a jóéjt statimra nem válaszolt, valamint FB-ről is törölt :(

Nem bírtam magammal és írtam neki, hogy kérdőre vonjam, hogy ez most mi?! ...és miért nem volt velem egyenes, ha ezt mégsem gondolta úgy, ahogy én...simán megmondhatta volna.

Erre kiderült, hogy a facebook adatlapomon azt látta, hogy kapcsolatban vagyok... Oh istenem, ez olyan gyerekes .... Vagy csak kifogás lenne???

Ha meg nem kifogás, akkor meg nem érzem jogosnak, mert tényleg nincs senkim, attól függetlenül, hogy a facebook adatlapomon valóban ez van kint 1. nem módosítgatom 5 percenként az adatlapomat 2. nem fogom törölni, mert így legalább távol tudom tartani az exem.

Amúgy tegnap rá is kérdezett, hogy szingli vagyok-e és én mondtam, hogy igen, de nemrég óta vagyok független...

Amúgy ezen a dolgon totál kiakadtam...hogy miért nem kérdez rá a másiknál, mielőtt ítélkezik/cselekszik ?! Nem bírom, ha bárki is egyedül dönt két ember sorsáról, kapcsolatáról. Ráadásul mindenféle racionális okot/párbeszédet nélkülözve. Annyira bánt, hogy a fejébe vett valamit és mindenféle kommunikáció nélkül döntött rólam és kettőnkről...ráadásul érzésem szerint rosszul. De azért felmerült bennem, hogyha már az elején így nem bízik bennem, mi lenne ebből a kapcsolatból később ?! Hova vezetne ez?

Nagyon rossz érzés amúgy, hogy nem beszél velem :(

Mert tényleg úgy éreztem, hogy vele lehetett volna valami komolyabb :(

2015. ápr. 19. 19:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ja gyerekes, veled értek egyet :)
2015. ápr. 19. 19:41
 2/30 anonim ***** válasza:
Értelen, és értetlen, ha rákérdezett külön akkor mit nem értet meg?
2015. ápr. 19. 19:43
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Ez a féjszbasz**ás csak ártani tud :)

Kicsit gyerekes, de valld be ha te megláttad volna hogy ő kapcsolatban van te is kiakadtál volna hogy a hülye szemét átvert.

2015. ápr. 19. 19:43
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Rossz szemszögből látod és nincs igazad. Gondold át.

Levelezel egy csajjal a neten, tök jó meg heppi minden, tiszta idill... majd jön ez... azt látod, hogy kapcsolatban van. Mi okod lenne feltételezni, hogy ha NYILVÁNOSAN ezt teszed ki, akkor nem így van? Az lenne bizalmatlanság igazából.

Aztán pedig elkezd játszani a gondolattal... ha ennek van valakije, mit akar velem? Biztosra játszik ,hogy ha nem jön össze, akkor visszamehessen a jelenlegihez? Csak szórakozik velem? Be akar hülyíteni, hogy aztán összetörjön? Csak az egóját akarja velem legyeztetni?

Kezded már érteni? Az ilyesmit nem lehet fél vállról venni!

2015. ápr. 19. 19:44
 5/30 A kérdező kommentje:
Én akkoris rákérdeztem volna, hogy miért mondta, h független, ha nem az. Nem FB-zek állandóan..Oda akármit írhat az ember. Volt, hogy kint volt régebben, hogy házas, de sosem voltam... Csak van egy volt pasim, aki újabb és újabb profilokról üldöz... :( Hiába tiltom le
2015. ápr. 19. 19:45
 6/30 A kérdező kommentje:
DE RÁKÉRDEZETT, HOGY VAN-E VALAKIM. MEGMONDTAM, HOGY NINCS! NYILVÁN ÍGY VAN, HA FELVETTEM FACERE ÉS NEM ZAVARTATTAM MAGAM(DE EL IS FELEDKEZTEM RÓLA), HOGY A KAPCSOLATBAN VAN KINT.
2015. ápr. 19. 19:47
 7/30 A kérdező kommentje:
És az volt a legfájóbb és sze mét húzás, hogy a hátam mögött törölt, mindezt úgy, hogy egy szót nem beszélt velem. Gondolhatta, hogyha az egész napom "vele töltöm", nem valószínű, hogy van valakim. Pláne, hogy így megvisel :( Olyan rossz ez az igazságtalanság, olyan rosszul esik :(
2015. ápr. 19. 19:50
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
nos, a látottakból ítélve a srác megmenekült.
2015. ápr. 19. 19:50
 9/30 A kérdező kommentje:

a gyávák menekülnek.

ráadásul sunyin.

2015. ápr. 19. 19:54
 10/30 anonim ***** válasza:

Szerintem hasonló helyzetben Te is leléptél volna. Olyan nehéz elismerni, hogy komolyan kellett volna venni a dolgot?

Az Ő szemszögéből Te sem hajtanál olyan csajra, aki lehet, hogy átver! Mondani lehet akármit... ha mást mutatsz közben.

2015. ápr. 19. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!