Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gyerekes a srác?

Szerintetek gyerekes a srác?

Figyelt kérdés

Szerintem az.

Tegnap megismertem itt egy fiút, akire végre azt mondtam, hogy oh igen és úgy éreztem végre találtam valakit, akivel majd alakulhat valami igazán komoly. Az egész szombati napomat elleveleztük, skypeoltunk, webcameráztunk, felvettük egymást Facebookra.

Minden tökéletes volt. Olyan vidáman, boldogan hajtottam álomra a fejem, hogy azt nem tudom elmondani Nektek. Kb. madarat lehetett volna velem fogatni.

Aztán reggel váratlanul ért a kellemetlen meglepetés, hogy a jóéjt statimra nem válaszolt, valamint FB-ről is törölt :(

Nem bírtam magammal és írtam neki, hogy kérdőre vonjam, hogy ez most mi?! ...és miért nem volt velem egyenes, ha ezt mégsem gondolta úgy, ahogy én...simán megmondhatta volna.

Erre kiderült, hogy a facebook adatlapomon azt látta, hogy kapcsolatban vagyok... Oh istenem, ez olyan gyerekes .... Vagy csak kifogás lenne???

Ha meg nem kifogás, akkor meg nem érzem jogosnak, mert tényleg nincs senkim, attól függetlenül, hogy a facebook adatlapomon valóban ez van kint 1. nem módosítgatom 5 percenként az adatlapomat 2. nem fogom törölni, mert így legalább távol tudom tartani az exem.

Amúgy tegnap rá is kérdezett, hogy szingli vagyok-e és én mondtam, hogy igen, de nemrég óta vagyok független...

Amúgy ezen a dolgon totál kiakadtam...hogy miért nem kérdez rá a másiknál, mielőtt ítélkezik/cselekszik ?! Nem bírom, ha bárki is egyedül dönt két ember sorsáról, kapcsolatáról. Ráadásul mindenféle racionális okot/párbeszédet nélkülözve. Annyira bánt, hogy a fejébe vett valamit és mindenféle kommunikáció nélkül döntött rólam és kettőnkről...ráadásul érzésem szerint rosszul. De azért felmerült bennem, hogyha már az elején így nem bízik bennem, mi lenne ebből a kapcsolatból később ?! Hova vezetne ez?

Nagyon rossz érzés amúgy, hogy nem beszél velem :(

Mert tényleg úgy éreztem, hogy vele lehetett volna valami komolyabb :(

2015. ápr. 19. 19:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel, ha ilyen vagy akkor a srác helyébe én se maradtam volna meg veled, és ezért nem kell lepontozni meg semmi, csak megosztom a véleményem.
2015. ápr. 19. 20:01
 12/30 anonim ***** válasza:

bla bla bla....ezek szerint már tökmindegy nem??

gyáva meg sunyi akkor már ugysem fog kelleni neked nem? akkro meg ne lovagolj ezen

2015. ápr. 19. 20:03
 13/30 A kérdező kommentje:
mert milyen vagyok?!?!? ígyis éppen elég őszinte, odaadó voltam egy olyan pasival, aki épp külföldön van a balkánon katonaként június közepéig... mégis mit vársz tőlem egy nap ismeretség után?! de eleve, aki kapásból nem bízik a másikban, az a kapcsolat is hova vezet? én is mondhattam volna sokmindent, hogy miért nem akarok vele ismerkedni és megtettem?! nem. pedig június közepéig nem láttam volna.
2015. ápr. 19. 20:05
 14/30 anonim ***** válasza:

Tényleg gyerekes kicsit, de jogosan.

Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ugyan a fb-nak, de sokan mégis csak ott élik az életüket, vagy ezt használják afféle igazolványként. Szóval komolyan veszik.

Mikor megadtad neki a fb-elérhetőségedet, akkor mondhattad volna neki ezt a "miért vagyok kapcsolatban-ban". Utólag ez már sima magyarázkodásnak tűnik.

Egyébként miért nem rejted el egyszerűen a kapcsolati státuszodat?

Azért mondjuk, ha nem is akart rákérdezni, de megírhatta volna miért döntött úgy, hogy töröl. Nem csak szimplán lelép.

2015. ápr. 19. 20:06
 15/30 anonim ***** válasza:
De bírnám, ha magára ismerne!
2015. ápr. 19. 20:07
 16/30 A kérdező kommentje:

10. én komolyan vettem, ő volt, aki nem.

Én megírtam neki, hogy valóban nincs senkim, attól függetlenül, hogy mi van azon a hu..lye facebookon, amire kéthetente ránézek. Ez vicc, hogy itt mindenki abba köt bele, hogy a facebook...

2015. ápr. 19. 20:07
 17/30 A kérdező kommentje:
A facebookról nem veszem le a kapcsolatban státuszt senki miatt. Vannak olyanok, akik írogatnak, ha ezt nem látják kinn. És sajnos van köztük olyan is, aki zaklat, pedig már facen is jelentettem.
2015. ápr. 19. 20:10
 18/30 A kérdező kommentje:

12. akkoris bánt! az igazságtalanság is, de inkább a módszer. hogy egy ku va szó nélkül letörölt mindenhonnan.

ha odaírja, szia..úgy látom, nem vagy független..akármi...reggel meg totál meglepődtem, hogy ez most miért, amikor totálisan odavoltunk egymásért...sosem fogom megérteni a férfiakat...

2015. ápr. 19. 20:13
 19/30 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy te 14??

Komolyan dedós dolog amit művelsz az egy kib**aszott fészbuk!! Egy sz**ar közösségi oldal!

Mit olyan nehéz levenni hogy kapcsolatban vagy?? És ha írnak kit érdekel?? Letiltod elküldöd. Vagy korlátozod h csak ismerősök írhassanak üzenetet.

Esküszöm most már beszüntetném a facebokot.

TE! Te sokkal gyerekesebb vagy!

2015. ápr. 19. 20:14
 20/30 A kérdező kommentje:
én ezt inkább kifogásnak élem meg, semmi többnek. mivel szombat non-stop webcamerás beszélgetést folytattunk. elmondtam, h 4 hete vagyok egyedül ennyi. egy nem független nő, erre nem ér rá, mármint, h webcamozzon egész nap.nah mindegy,,,de valahol igazad van, valószínű, már nem tudnám komolyan venni ezek után...ez a problémamegoldás,,,,óvodás, sunyi törölgetés és stb...de nagyon csalódott vagyok mindettől függetlenül :(
2015. ápr. 19. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!