Ismerkedés. Vélemények?
Figyelt kérdés
Mi a vélemènyetek a netes ismerkedésről? Pl itt ezen az oldalon ?2015. ápr. 18. 23:59
1/8 anonim válasza:
hát az h mindenki a legjobbat várná és akarja. csak hát a nők azok akik 10ujjukra is kaphatnának itt pasit. szoval férfiaknak nem ajánlanám, de azért én is próbálok itt ismerkedni, beszélgetni
2/8 anonim válasza:
Itt ezen az oldalon sokféle emberrel lehet megismerkedni,de általában akik itt akarnak szándékosan ismerkedni,azoknak mind van valami bogaruk..:\ Általában önbizalom hiányosak. 1 barátnőm volt már innen 6 hónapig tartott,és voltak jó pillanataink :) De jobb ha élőben keresed a nagy őt. Most a 2. barátnőmmel pl a kórházban ismerkedtem meg :D
3/8 anonim válasza:
S Z A R
én amúgy sok jó barátot szereztem neten meg itt is. meg egy szerelmet is. de akkor is s.z.a.r. legfőképp azért mert akiket megismersz általában messze vannak és így a szerelem az ink szenvedés.
4/8 anonim válasza:
néha néha belefuthatsz olyanba is mint én tegnap
képcsere meg hasonlók és nagyon jól néz ki :D
5/8 anonim válasza:
Itt általában elég könnyű kapcsolatokat kiépíteni,de máshol az a tapasztalat,hogy van akinek bejön,van akinek nem. Vagy,hogy x ideig próbálkozol,és egyszer úgyis összejön(a nagy számok törvénye alapján).Én pl Face-en nem szeretek,de nem is szoktam ismerkedni,szerintem ez nem arra van,de csak én vagyok :)
6/8 anonim válasza:
Ha fiu vagy akkoraz eddigi 0 önbizalmas most még 20 feléfog szétesni, ha lány vagy akkor az eddigi 200%-os bizalmas 20*-osára fog emelkedni, és túlcsordulsz a sok pasitól. (True Story)
7/8 anonim válasza:
Nem ismerkedek neten, maximum ha férfi az illető, akkor esetleg összeülünk egy sörre, ha megoldható az utazás (volt már sokszor példa rá, és rengeteg ismerőst, havert köszönhetek az internetnek), viszont a nőket messziről kerülöm.
8/8 anonim válasza:
Nekem okés a dolog,jelenleg több emberrel beszélgetek az oldalnak köszönhetően,csak néha elég enyhe a hozzáállása az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!