Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedes, meleg kerdes!...

Ismerkedes, meleg kerdes! Velemenyek?

Figyelt kérdés
38 eves vagyok, meleg ferfi.Ket hete összejottem(lefekudtunk) egy korambeli ferfival akivel par eve mar volt egy egyszeri futokalandom.Habar tobbszor talalkoztunk,lattuk egymast az eltelt evek alatt ,csak koszono viszonyt apoltunk egymassal szembe,elzarkozott elolem.Multkor aztan kibokte,azert nem akart anno melyebb kapcsolatot,nemi eletet folytatni mivel en parkapcsolatban elek, o meg part keres(et) maganak es nem futokalandot.Ket hete hosszason elbeszelgettunk es abban allapodtunk meg hogy fogunk meg talalkozni,en nagyon szeretnem.Ma rakerdeztem hetvegen valamelyik este raer-e de nem kaptam egyertelmu valaszt,munkajara haritotta az egeszet.Nem szeretnek nyomulni,tolakodni,viszont örulnek ha egyertelmu valaszt kapnek tole.Mit tanacsoltak,hogy deritsem ki mik a tervei?

2015. márc. 31. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:
egyértelműen elmondta mik a tervei: kapcsolat - az hogy nem ér rá a munka miatt teljesen jogosnak tűnik
2015. márc. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!