Vélemények erről?
Tegyük fel, hogy fiú vagy. Meglátsz a buszon egy lányt, bejön/tetszik neked. Mivel majdnem minden délután együtt utaztok szemeztek kicsit, majd egy idő után odamegy a srác a lányhoz, beszélgetnek és ha minden jól megy járnak. (Persze előtte sokat beszélgetnek.) ) De mivel ugye valakibe a külső alapján nem lehet beleszeretni (,mert akkor csak a "képzelt lányba" vagy szerelmes.), de akkor miért megy oda a lányhoz? Azt érzi, hogy szerelmes, de az csak fellángolás nemde? Az meg egy idő után elmúlik. Vagy mégse?
Ha értelmetlen a kérdés bocsánat, de én ezt nem értem, nem vagyok tapasztalt ebben a témában! :) Köszönöm. 15/F
Lehet csak szimpátia, vagy szerelmes leszel a külsejébe(..), és jobban meg akarod ismerni.
Lehetséges, hogy elmúlik, de csak akkor, ha egy új lány jön a képbe, vagy valamiért megváltozik a kép erről a csajról.
Nem volt értelmetlen kérdés, csak el kellett olvasnom kb. 5x...xD , aztán lehet, hogy egy hülyeséget írtam, és nem erre gondoltál :)
17/l
szerelem nincs külső vonzalom nélkül. és sokszor először a külsőt látod, abba leszel szerelmes, plusz egy elképzelt képbe, hogy milyen lehet az illető.
sajnos a szerelem sokszor elvakítja az embert. és hiába nem illetek össze, tökre mások vagytok emberileg stb, mégis mindenét szereted. de ez nincs vonzalom nélkül, bárki bármit mond.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!