Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vélemények erről?

Vélemények erről?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy fiú vagy. Meglátsz a buszon egy lányt, bejön/tetszik neked. Mivel majdnem minden délután együtt utaztok szemeztek kicsit, majd egy idő után odamegy a srác a lányhoz, beszélgetnek és ha minden jól megy járnak. (Persze előtte sokat beszélgetnek.) ) De mivel ugye valakibe a külső alapján nem lehet beleszeretni (,mert akkor csak a "képzelt lányba" vagy szerelmes.), de akkor miért megy oda a lányhoz? Azt érzi, hogy szerelmes, de az csak fellángolás nemde? Az meg egy idő után elmúlik. Vagy mégse?

Ha értelmetlen a kérdés bocsánat, de én ezt nem értem, nem vagyok tapasztalt ebben a témában! :) Köszönöm. 15/F

2014. márc. 25. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Azért megy oda hozzá, mert tetszik neki. Tetszeni és szeretni teljesen más.
2014. márc. 25. 19:47
 2/10 anonim válasza:

Lehet csak szimpátia, vagy szerelmes leszel a külsejébe(..), és jobban meg akarod ismerni.

Lehetséges, hogy elmúlik, de csak akkor, ha egy új lány jön a képbe, vagy valamiért megváltozik a kép erről a csajról.

Nem volt értelmetlen kérdés, csak el kellett olvasnom kb. 5x...xD , aztán lehet, hogy egy hülyeséget írtam, és nem erre gondoltál :)

17/l

2014. márc. 25. 19:51
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha tetszik neki, akkor az csak a külső miatt van. Igaz?
2014. márc. 25. 19:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából ez van velem is.. Annyi, hogy én még nem mentem oda hozzá. De most már egy jó ideje nem láttam és elmúlt a fellángolás. Viszont azóta is úgy érzem, hogy szeretném jobban is megismerni.
2014. márc. 25. 19:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok, kiváncsi vagyok több ember véleményére is.
2014. márc. 25. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Velem is ilyen dolgok vannak, de én nem merek odamenni. Szerintem amíg nem ismeri az ember a másikat, addig fellángolásról lehet beszélni, mert így nem teljes a kép, és akármilyen hevesen jelentkeznek ezek a dolgok, ez csak a külsőre vonatkozik, és maximum a kiszemeltről elképzelt képbe. De én ennek ellenére azt mondom, hogy ez is lehet szerelem, csak úgynevezett plátói szerelem.
2014. márc. 25. 23:50
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Nyelvtani pontosítás: azt akartam írni, hogy "a kiszemeltről elképzelt képre"
2014. márc. 25. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
én azt érzem, hogy vonzónak találom, és JÓL MEG...ismerném :)
2014. márc. 26. 00:35
 9/10 anonim ***** válasza:

szerelem nincs külső vonzalom nélkül. és sokszor először a külsőt látod, abba leszel szerelmes, plusz egy elképzelt képbe, hogy milyen lehet az illető.

sajnos a szerelem sokszor elvakítja az embert. és hiába nem illetek össze, tökre mások vagytok emberileg stb, mégis mindenét szereted. de ez nincs vonzalom nélkül, bárki bármit mond.:)

2014. márc. 26. 14:40
 10/10 A kérdező kommentje:
A lánnyal nincs baj. Jól tanul, szép, nem olyan tipikus mai lány (értsd: k**va.). Sőt az ízlésünk is hasonló. :)
2014. márc. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!