Mit rontottam el? Eddig olyan jól alakult minden.
Sziasztok! Egy társkereső oldalon kezdtem beszélgetni egy fiúval (25).
Minden rendben ment, kezdtem reménykedni, hogy vele összejöhet valami, mert tényleg annyira aranyos, vicces volt. Még másnap is rámírt, sokáig dumáltunk, ugyanolyan jó volt. Pár célzást is tett a találkozóra, de konkrét dolgokat nem beszéltünk meg. Este elköszöntünk, másnap fenn volt, de nem írt rám. Estig bírtam, de aztán írtam neki én. Nem vicc, 5 szóval lerázott. Utána egy napig nem írt ő sem és én sem neki. Ma lájkoltam egy képét, gondoltam hátha eszébejutok 😁 de ez sem jött be, fenn van, de nem ír. Nem merek ráírni, mert azt sem akarom, hogy nyomulósnak tartson. Az eszem azt mondja, hogy hagyjam, de az első beszélgetések annyira jók voltak, tényleg úgy éreztem, hogy vele összejöhet valami :(
23/l
Nem hinném, hogy bármit is elrontottál.
Ez vagy taktika nála, vagy egyszerűen csak talált valakit, aki jobban érdekli. Vagy fogalma sincs, hogy mit akar.
Szerintem azért nem írt vissza, mert ő a tökéletes lányt keresi, ilyen vagyok én is, kérdezgetek róla sok mindent, és az alapján döntöm el hogy miket szeret csinálni, meg hogy hogy néz ki, stb.
Meg az is számít hogy milyen távol vagytok egymástól, a találkozót is amúgy elég nehézkes internetes társkeresőn, mert akár több 100km is lehet köztetek.
Meg mivel interneten úgyse látod hogy mit csinál a másik, lehet ez idő alatt már találkozott valaki mással aki jobban tetszik neki.
Nyomult, neked bejött, te viszont nem keltetted fel az érdeklődését, ennyi.
Úgy látszik a srácnak nagyon jó dumája van, vagy pont eltalálta az ízlésedet, de te nem az övét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!