Mit csináljak, ha egy fiatal lány tetszik?
Figyelt kérdés
Idén fogok tovább menni általánosból, és még év elején egy ötödikes lány tetszett meg, és azóta tetszik. Szinte mindig őt figyelem, hogy mit csinál, vagy hova megy, így többször is összenéztünk aztán mindig elkaptam a fejem. Még év elején úgy gondoltam, hogy talán neki is szimpatikus vagyok, mert néha megszólított szolt néhány szót, meg érdeklődött, de mostanában mindig olyan gondolataim vannak, hogy kerül engem, de lehet, hogy csak beképzelem magamnak... Szerintetek mit csináljak? Várjak pár évet? Csak az a baj, hogy addig kitudja mi fog történni...2015. ápr. 15. 13:49
1/4 ideg-beteg válasza:
8.-kas vagy beszélj vele. de indulj el vele egy úton csak ne időzz sokat azzal hogy megakarod ismerni mert utána csak barátodnak akar majd tudni. ha meg megszólított téged akkor az jót jelent mert érdekled.
2/4 A kérdező kommentje:
de még csak ötödikes... meg nem igazán merem... :/
2015. ápr. 15. 14:04
3/4 ideg-beteg válasza:
figyelj ha nem fogod elmondani neki mindig is báni fogod hidd el nekem már csak két hónap van vissza utána már nem lesz nagy esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!