Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik és már elég régóta. Kéne egy kis segítség! nincs tippetek mit tegyek hogy felfigyeljen rám?
Eddig mindig a barátnőivel volt és most szerintem itt az alkalom mivel a legjobb barátnője elment másik iskolába.kissé tanácstalan vagyok hogy mivel kedveskedjek neki csak 2 nagy gond van (illetve 3 de nem fontos)
1.
Az osztály olyan gyerekes. mármint a korhoz képest (szerintem) (de szóljatok ha nem így van) eléggé nagyon gyerekesek ebben a témában.(nem mindenki de egyesek)
2. Szülők
Hány évesek vagytok?
Amúgy nem ajánlom mert egyszer összejöttem egy osztálytársammal, szakítottunk utána meg mindkettőnknek nagyon rossz volt.
Igazuk van az előttem válaszolóknak: írd le a nemedet és korodat. De ennyi információ tudtában ezt tudom ajánlani:
Ne siesd el=> írj rá facebookon, aztán beszélgess vele egy kicsit szünetekben. Végül hívd el kávézni vagy valami ami közel van, és szereted, mondjuk fagyizni stb.
Úgy, hogy a közelben van a szülők is elengednek. Az osztály meg kit érdekel? Azt gondolnak ami jól esik.
Titeket az ne zavarjon ( ne értsd félre, nem muszáj csókolóznotok az osztályban ).
Nézd, sok sikert kívánok a lánynál, de ne azt akard, hogy felkeltsd a figyelmét, hanem azt, hogy rájöjjön, hogy tetszik neked, és ő is ugyanúgy érezzen. Remélem menni fog. Sok sikert még egyszer!:)
Köszi a gyors válaszokat !
13 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!