Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány az osztályban...

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik és már elég régóta. Kéne egy kis segítség! nincs tippetek mit tegyek hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Eddig mindig a barátnőivel volt és most szerintem itt az alkalom mivel a legjobb barátnője elment másik iskolába.kissé tanácstalan vagyok hogy mivel kedveskedjek neki csak 2 nagy gond van (illetve 3 de nem fontos)

1.

Az osztály olyan gyerekes. mármint a korhoz képest (szerintem) (de szóljatok ha nem így van) eléggé nagyon gyerekesek ebben a témában.(nem mindenki de egyesek)

2. Szülők

2014. szept. 30. 21:58
 1/5 anonim válasza:
Akkor most írd le normàlisan, utána szívesen segítek.
2014. szept. 30. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Amúgy nem ajánlom mert egyszer összejöttem egy osztálytársammal, szakítottunk utána meg mindkettőnknek nagyon rossz volt.

2014. szept. 30. 22:11
 3/5 anonim válasza:

Igazuk van az előttem válaszolóknak: írd le a nemedet és korodat. De ennyi információ tudtában ezt tudom ajánlani:

Ne siesd el=> írj rá facebookon, aztán beszélgess vele egy kicsit szünetekben. Végül hívd el kávézni vagy valami ami közel van, és szereted, mondjuk fagyizni stb.

Úgy, hogy a közelben van a szülők is elengednek. Az osztály meg kit érdekel? Azt gondolnak ami jól esik.

Titeket az ne zavarjon ( ne értsd félre, nem muszáj csókolóznotok az osztályban ).

Nézd, sok sikert kívánok a lánynál, de ne azt akard, hogy felkeltsd a figyelmét, hanem azt, hogy rájöjjön, hogy tetszik neked, és ő is ugyanúgy érezzen. Remélem menni fog. Sok sikert még egyszer!:)

2014. okt. 1. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat !

13 vagyok

2014. okt. 2. 06:50
 5/5 anonim válasza:
#3 vagyok: én is:)
2014. okt. 2. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!