Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mit tegyek? Nagyon...

Most mit tegyek? Nagyon tetszik de attól félek most azt hiszi, hogy biztos le akartam koptatni!

Figyelt kérdés

Van egy srác, fesztiválon találkoztunk több mint 3 hónapja, nem hittem volna, h ujra találkozunk, de mult szombaton mégis találkoztunk egy buliban, ő tudja a nevem, én viszont nem emlékszem a nevére..

Szóval táncoktunk, utána ő kiment cigizni és meg mondtam neki, hogy megyek leülök, csak utána rosszul lettem és haza kellet mennem.

Azt mondta, hogy majd bejelöl facen, de mág nem jelölt be. Szerintetek tul spilázom vagy tényleg azt hiszi, hogy le akartam koptatni?

Bocsi ha butaság a kérdés de ő az első fiu aki tényleg tetszik..

Van ötletetek, hogy találhatnám meg vagy hagyjam, hogy keressen, ha egyáltalán akarna keresni..

2014. szept. 30. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
simánelképzelehető hogy azthiszi hogy lekoptattad vagy valamiért haragszol rá vagy leszarod vagy vagy vagy ...
2014. szept. 30. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért, telefonról írok!
2014. szept. 30. 15:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem így van, tényleg nagyon tetszik, most mit csináljak?
2014. szept. 30. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha nem emlékszel a nevére akkor elég korlátozottak a lehetőségeid...
2014. szept. 30. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!