Ha nem keres, már nem érdeklődik? Gondolom nincs olyan mázlim, hogy csak nem akar, attól függetlenül, hogy én mondjuk azt teszem, pedig nagyon tetszik? Ha viszont találkozunk beszélget, kezdeményez, de ennyi.
Neki kellene neki kellene...pfff mekkora baromság.
Akkor most mondok valami csúnyát jó? Ismerkedek egy csajjal egy ideje. Megvan a kémia, tudunk beszélgetni, szóval stimmel minden. De. Minden esetben nekem kell odamenni, minden esetben nekem kell hívni, minden esetben én kezdeményeszek és már nagyon kezdek torkig lenni az egésszel mert mindenhol ez meg. Olyan basszus, mintha a méltóságos kijájkicacconyok elé kellene járulni, ha akarsz valamit. Mondom baromira unalmas-unalmas.
Egyébként az is nevetséges aranyom, hogy kiírsz egy kérdés információ nélkül. De de neki kellene!!!4!4441! .......bonyolult.... Wtf? O_o
Pff ezért kár volt koptatni a billentyűzetet, ha meg szeretnél normális és tartalmas válaszokat akkor meg írd már le légyszi normálisan mi a rák a szituáció és mit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!