Össze akar jönni velem egy 52 eves ferfi. Szerintetek mit tegyek? 18/l vok és nyilvan tul nagy a korkulonbseg de tetszik.
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 18:26
1/36 anonim válasza:
Amennyi eszed van, jöjj össze vele ^^
3/36 anonim válasza:
ha tetszik akkor mi a gond? nagykorú vagy azzal kavarsz akivel akarsz !
4/36 anonim válasza:
Te nem vagy normális! Komolyan ennyi eszed van? Gondolkodj már. CSAK KI AKAR HASZNÁLNI! Ez egyértelmű.. Hagyd békén, és soha de soha ne találkozz vele. Csak a tested akarja egy ennyi idős ember. Édesapád lehetne. Ne csinálj hülyeséget.
5/36 anonim válasza:
Ha tetszik egy kis kalandnak elmegy, de tobbet ne tervezz vele.
6/36 A kérdező kommentje:
F....sza h tudtok ertelmes valaszokat irni....dehat mit is varok bunko utalatos emberektol?
2014. szept. 20. 18:30
7/36 A kérdező kommentje:
Az utobbi valaszokat koszike..gondoltam arra is h ki akar hasznalni...de nem ugy viselkedik..
2014. szept. 20. 18:32
8/36 anonim válasza:
18/f vagyok. És ha tetszik egy lány, és megakarom húzni kedves/aranyos vagyok.. Számukra legaranyosabb.. Megtörténik az aktus vége. Hagyd békén ha jót akarsz magadnak!
9/36 anonim válasza:
Ne legyél buta...szerinted mit akar egy 52 éves férfi egy 18 éves lánytól????
10/36 anonim válasza:
Azért jobb helyeken egy szimpla tetszésnél több kell ahhoz, hogy összejöjj valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!