Össze akar jönni velem egy 52 eves ferfi. Szerintetek mit tegyek? 18/l vok és nyilvan tul nagy a korkulonbseg de tetszik.
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 18:26
21/36 anonim válasza:
Figyelj, én csak jót akartam. De tudod mit. Ha ennyire nem érdekel mások véleménye, akkor miért tetted fel ezt a kérdést? Menjél hozzá és kúrd el az egész életedet. :)
22/36 A kérdező kommentje:
De erdekel a velemenyetek...csak elmondom azt amit ez a pasi mondott...ennyi
2014. szept. 20. 18:56
24/36 A kérdező kommentje:
Kossz a felvilagositast..
2014. szept. 20. 19:09
25/36 anonim válasza:
Kedves kérdező. Megállapítottuk, hogy nem vagy normális. Még neked áll feljebb mert rajtad kívül mindenki tök logikusan gondolkodik. :) Szeretjük az ilyen kérdéseket.
26/36 A kérdező kommentje:
De nem kell olyan komment amit en tok es ami egyertelmu....mer h csak szexet akar nem biztos ...lehet meg vannak rendes normalis emberek...es fuggetlen a koratol...
2014. szept. 20. 19:15
27/36 anonim válasza:
Akkor meg mi a francért tetted fel a kérdést? Most már értem a csávót, hogy mit akar tőled. Buta, hiszékeny vagy. Ezért röhög a markába, és gondolja akkor kihasznál.. D:DDD
28/36 anonim válasza:
Inkább az iskolával foglalkozz,ha már írni nem tudsz.. Nem én tettem fel a kérdést.
29/36 A kérdező kommentje:
Elnezest kerek őnaccságátol az ekezet hianyossagairol es h felre gepeltem.....bocsikahhhhh o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O ezt hivjak ugy h szanalommmmmmmm
2014. szept. 20. 19:29
30/36 anonim válasza:
Igen jól írod, egyébként valóban szánalmas. Már kezdlek sajnálni.. :* :( Egyébként még az is csoda, hogy te kellesz egy 52 éves embernek.. xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!