Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon most mi van? L14

Vajon most mi van? L14

Figyelt kérdés
Na, szóval.Van egy fiú az osztályban, akivel szinte még nem is beszéltem, de néha találkozik a tekintetünk, meg érzem (talán) hogy néha néz... Nem tudom... Lehet hogy csak mögémnéz? Vagy mellém? Meg ha én ránézek, a fejem rögtön elkapom, nemhogy egy halvány mosolyt erőltetnék magamra.... Nem merem megnézni sokszor, hogy tényleg engem néz-e. Egyszer megnéztem, és akkor pont a szemembe nézett, de ez egy a sok közül... Most akkor talán tetszem neki, vagy csak beképzelem az egészet?

2014. nov. 22. 22:10
 1/10 anonim válasza:
kezdem unni ezeket a kérdéseket ez ma már a 100.ilyen
2014. nov. 22. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi

Tényleg, akkor miért nézegeted? Miért mentél rá, vajon szó van benne, gondolhattad volna, hogy ilyen lesz... -.-

2014. nov. 22. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem tetszel neki, csak bambul... Pont rádnéz, lehet véletlen is... Úgy értelmezed, ahogy szeretnéd... 14/L
2014. nov. 22. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Figyi van kerső is. Tényleg több száz ilyen kérdés van már itt.

Amúgy lehet tetszel neki.

2014. nov. 22. 22:19
 5/10 anonim válasza:
Biztos szép vagy és valami szépet akart nézni óra közben :) 14f
2014. nov. 22. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy akkor biztos h bejössz neki. És miért nem mosolyogsz ,szemezel vele? 16F
2014. nov. 22. 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberek mint pl. én is,hogy valahova néz a tekintete a másik emberre szegeződik és nézi-nézi a embőrt de máshol jár a agya,lehet a kiscsávó is ilyen.

Ezt úgy tudod kideríteni,hogy miközbe néz,megkérdezed tőle,hogy mi volt a házi,ha 4 másodperc múlva gondolkodás után megmondja akkor téged bámult ha viszont hebeg-habok akkor csak máshol jár a esze,ergó néz a nagy világba.

2014. nov. 22. 22:34
 8/10 A kérdező kommentje:

5: hát... Mostanában figyelek magamra, fogytam min 10kilót, ilyenek.... Nem tudom.....

6: Nem merek. Meg nincs annyi önbizalmam. Meg mi van, ha erre rámfintorogna, vagy vmi (jó, akkor mondjuk bunkó lenne) ês ha nem tetszem neki? Meg másoknak is feltűnne.... :-\

2014. nov. 22. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem próbáld ki amit a hetes mondott.
2014. nov. 22. 22:44
 10/10 A kérdező kommentje:
9: de ha a terem túlsó végen van a haverjaival minden szünetben? Mellettem meg sok olyan segítőkész(ebb) ember ül, akitől megkérdezhetném.
2014. nov. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!