Vajon most mi van? L14
Köszi
Tényleg, akkor miért nézegeted? Miért mentél rá, vajon szó van benne, gondolhattad volna, hogy ilyen lesz... -.-
Figyi van kerső is. Tényleg több száz ilyen kérdés van már itt.
Amúgy lehet tetszel neki.
Vannak olyan emberek mint pl. én is,hogy valahova néz a tekintete a másik emberre szegeződik és nézi-nézi a embőrt de máshol jár a agya,lehet a kiscsávó is ilyen.
Ezt úgy tudod kideríteni,hogy miközbe néz,megkérdezed tőle,hogy mi volt a házi,ha 4 másodperc múlva gondolkodás után megmondja akkor téged bámult ha viszont hebeg-habok akkor csak máshol jár a esze,ergó néz a nagy világba.
5: hát... Mostanában figyelek magamra, fogytam min 10kilót, ilyenek.... Nem tudom.....
6: Nem merek. Meg nincs annyi önbizalmam. Meg mi van, ha erre rámfintorogna, vagy vmi (jó, akkor mondjuk bunkó lenne) ês ha nem tetszem neki? Meg másoknak is feltűnne.... :-\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!