Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt vajon miért csinálja?...

Ezt vajon miért csinálja? Akarhat valamit tőlem és, ha igen akkor mit? Tetszhetek neki? Én mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sűrűn megyek haza busszal.Mióta elkezdtem buszozni egy fiú is mindig azzal a busszal megy,amivel én,igaz ő egy korábbi megállónál száll.Kezdetektől fogva szimpatikus srác volt,tetszett.Az iskolánkba járt (3 évvel idősebb,ő 16 én pedig13).Meg is tudtam,hogy kicsoda a fiú és kiderült,hogy a szüleink ismerik egymást,de mi még nem beszéltünk.Egyre többször taliztunk buszon,míg nem bele nem estem.Utoljára felkelt a helyéről,mikor a barátnőmmel nem volt helyünk hova ülni,de mi nem ültünk le hanem később odamentünk mellé és egy kicsit mintha feszült lett volna a fiú,de aztán ellazult.A barátnőm mondta,hogy mikor elmentem mellette,meg mikor leszálltam akkor jól megnézett és mosolygott.Ez mit jelenthet?Fiúk,szerintetek?Mit tegyek?Nem az az éretlen kis viháncolós sminkelős tipusú lány vagyok és nagyon örülnék,ha összejönnenk.Szóval miért csinálja ezt és én mit tegyek?Előre is köszönöm:)

2014. nov. 9. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Beleestél vkibe akivel még 2 mondatot nem beszéltél? Szerintem erre ne mondd h szerelem..
2014. nov. 9. 16:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Figyelj...oké,ez nem szerelem...hanem egyszeruen csak ő jár a fejemben,meg ahogy viselkedik,ahogy kinez az egyszeruen megorjit...szeretem..ne mondd,h veled meg nem volt ilyen..mond csak hany eves vagy??rendes valaszokat kertem nem velemenyezest,szoval szepen megkerlek huzzal innen vissza az irodadba..koszonom:)
2014. nov. 11. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
:D vicces vagy. Amúgy Biztos idősebb vagyok mint te,kis hülye:)
2014. nov. 12. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, tetszel neki :-)

Előző válaszoló, citromba harptál mert nincs senkid, egy 13 éves lánynak meg lehet hogy lesz, vagy mi? xD

Próbáld megismerni

2014. nov. 23. 15:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Áááa te 2. válaszoló köszönöm a rendes válaszodat :) hát ja itt éli kicsiny nyomorkás életét és irigy.de én nem foglalkozom az ilyenekkel,még fel sem idegesített nem hogy figyelembe vegyem :D hááát majd legközelebb mellé ülök és köszönök meg rá mosolygok..remélem lesz valami,persze érted nem arra gondoltam..csak esetleg beszélgethetnénk..mert nekem tök szimpi a srác és amikor meglátom akkor van az a huhh ritka az ilyen fiú *-* írnál még esetleg?fiú vagy lány vagy és hány éves? :)
2014. dec. 5. 13:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Most az olvasók 98%-a azt hiszi,hogy egy éretlen 13 éves lány a számítógép előtt a műkörmeivel írkál és ki van sminkelve és produkálja magát mindenhol és pucsítva meg csücsörítve csinál selfieket és már volt vagy 4 barátja..nem.nagyon de nagyon nem.igenis elítélem azt az életstílust bár aki úgy akar élni,hát éljen,váljék egészségére.még alkohol,cigi nem volt a közelembe soha.fiúk csak,mint haverok és legjobb barátok úgy vannak.én nagyon jól kijövök a fiúkkal,mindog nevetünk és beszélgetünk de szerelmileg még nem volt senki és a korai szexről is megvan a véleményem..khm..smink...soha nem voltam kisminkelve és nincs a legújabb mobilom meg ha esetleg selfiezek akkor is mosolygok :) sajnos csak az a baj,hogy sokszor mondták már a korombeliek meg mások is,hogy csúnya vagyok :( elveszik az összes önbizalmam és nem hiszek magamban :( lesz fogszabályzóm de én azonkívül szépnek tartom magam (néha!!!) meg olyan rossz hogy gerincferdülésem is van :( meg állandóan megaláz az egyik csaj aki csak piál meg nagylányoskodik :/
2014. dec. 5. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nem az az éretlen kis viháncolós sminkelős tipusú lány vagyok és nagyon örülnék,ha összejönnenk."

Azt nem tudom hogy viháncolsz-e, de az biztos hogy éretlen vagy még, mint a zöld szilva. A szerelem nem egy olyan dolog, amit az iránt érzel, aki mellett már ültél és egymásra is néztetek, de semmi több. Ennek a neve: vonzalom.

2014. dec. 5. 15:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Húú,volt itt hideg,meleg.Rendben.Akkor nagyon vonzuk egymást,mondjuk így.Ámbár a helyzet rosszabodik,láttam egy lánnyal...akit érdekel mi volt ott írjon privátban és segítsen plz:)
2014. dec. 9. 18:34
 9/10 A kérdező kommentje:
VÉSZHELYZET!!!!!MOST SZOMBATON,DECEMBER 20.-ÁN VALÓSZÍNŰ,HOGY Ő IS AZZAL A BUSSZAL FOG MENNI AMIVEL ÉN.HOGYAN ÜLJEK LE MELLÉ?MIT CSINÁLJAK?BESZÉLGESSÜNK?HOGYAN KEZDEMÉNYEZZEK VELE BESZÉLGETÉST??KÉRLEK VÁLASZOLJATOK:)
2014. dec. 18. 06:29
 10/10 anonim ***** válasza:
nyugi kérdező, gondolj arra, hogy 100 évesen ülsz egy hintaszékben, és mi az, amire szívesen emlékeznél vissza
2014. dec. 18. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!