Fiúk! Hogy van ez nálatok? Megválaszolnátok ezt nekem? 21L
Ha tetszik nektek egy csaj, akkor szeretnétek is tőle valamit? Vagy kategorizáltok? Pl.:
"Megnézni való"
"D**ni való"
"Összejönnék vele"
Hogy is van ez? Mert tetszem egy srácnak, de csak nézegetjük egymást. Honnan tudjam, hogy érdemes e pl. kezdeményeznem nála? Lehet csak nézeget engem és kész, semmi több. Lehet nem akar semmit, csak megnéz és ennyi. Lépni nem lépne felém igazából.
Nekem nincs ilyen kategória. Ha többször nézegetek egy nőt/lányt, akkor valószínűleg látok benne valamit. Nyilván ha a buszon/vonaton látok valakit, akkor "megnézni való", hiszen tán többet nem látom. De ha pl gyakran látom és nézegetem sokat, akkor nem azt látom bele, hogy "dugni való". Nálam nincs ilyen kategória. Ha valaki tetszik, akkor azzal többet is el tudok képzelni. Ha meg valakivel kapcsolatot nem tudnék elképzelni, akkor valszeg szexet sem. Mivel ilyenkor az illető nem vonz. Ha pl dögös, de egy idióta liba, akkor taszítani fog, hiába dögös. Ergo nem működne vele.
Nem szeretem az általánosítást.
24/F
Nálam úgy van, hogy én nem kategorizálok. Leszólítom, megismerem, és eldől hogy lesz e belőle kapcsolat vagy sem. Nálam már nem a szex dominál. Fontos, de nem az dominál. Mi van ha csak nem mer kezdeményezni? Ismerkedj vele, szólítsd meg és beszélgessetek. A többi jön magától.
Sok sikert!
27/F
#12/13 vagyok. Hozzátenném ezt is:
Ha az arcod, szemed nézegeti, hidd el nem a "dugnám" kategória. Szerintem tetszel neki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!