Fiúk! Hogy van ez nálatok? Megválaszolnátok ezt nekem? 21L
Ha tetszik nektek egy csaj, akkor szeretnétek is tőle valamit? Vagy kategorizáltok? Pl.:
"Megnézni való"
"D**ni való"
"Összejönnék vele"
Hogy is van ez? Mert tetszem egy srácnak, de csak nézegetjük egymást. Honnan tudjam, hogy érdemes e pl. kezdeményeznem nála? Lehet csak nézeget engem és kész, semmi több. Lehet nem akar semmit, csak megnéz és ennyi. Lépni nem lépne felém igazából.
Alapból minden nőt megnézünk... amelyiket sokáig nézünk az a "megnézni való"
Ha nézés közben oda is akarunk nyulni akkro az a dugni való...
Ha meg hazamész utána hogy láttad és kivered rá... és utána is rá gondolsz akkor bizony összejönnél vele... :)
Valahogy úgy...
Jól néz ki, dugni való, egyszer használatos, barátnőnek is elfogadnám meg a felejtős kategória, de ez sok mindentől függ.
Mi honnan tudjuk, hogy mit akar a srác tőled? Kérdezd meg tőle, lehet csak nem mer lépni.
2 dolog
1. Mi később érünk mint ti ezt el kell fogadni
2. Mi se értjük pontosan ilyenkor mi van
Azért álljon már meg a menet!
Ezt azért ne jelentsük ki ilyen nagy általánosságban, hogy a fiúk éretlenebbek, meg mi se tudjuk hogy mi van.
Én nagyon is jól tudom, mikor mit csinálok - az hogy vannak szerencsétlen lányok és fiúk, az már más tészta.
Ez az előző hozzászólónak szólt,
bocs az offért.
Igen, több kategória is van, nálam van az a tipikus kategória, hogy bejön a csaj, (egyébként ha bejön, basszus, az ugyanaz, hogy dugnám. Kinek nem így működik?) viszont nem annyira, hogy már oda is menjek hozzá. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!