Lányok! Ez mit jelent nálatok egy buliban?
Figyelt kérdés
Ha egy srác leszólít és ti normálisan válaszoltok ,tehát nem egyszavas mondatokban ,de viszont nem nagyon néztek rá inkább a padlóra.2015. ápr. 1. 14:00
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti hogy már sokat ivott.
2/5 CptTomato válasza:
Miért kell minden apróságban jelentőséget keresgélni?
3/5 anonim válasza:
#2 Mert minden apróságnak van jelentősége, csak ez nem mindenkit érdekel, a kérdezőt igen.
Valószínű zavarban volt. Én sem tudok például soha a fiú arcába nézni, ha zavarba hoz a jelenléte.
4/5 CptTomato válasza:
Ohh igen tényleg minden apróságnak jelentése van.. hogy az egyik melle kicsit jobban kilátszott az azt jelenti hogy itt a tavasz menni kell kapálni, ha az italának szívószála 60fokos vagy annál nagyobb szöget zár be a citrom karikájával az azt jelenti hogy pete érése van a csajnak....
5/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam nem nézni a srác szemébe ha félek hogy jelzésnek veszi, hogy le lehet kapni (volt már rá példa többször). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!