Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ez mit jelent nálatok...

Lányok! Ez mit jelent nálatok egy buliban?

Figyelt kérdés
Ha egy srác leszólít és ti normálisan válaszoltok ,tehát nem egyszavas mondatokban ,de viszont nem nagyon néztek rá inkább a padlóra.
2015. ápr. 1. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy már sokat ivott.
2015. ápr. 1. 14:01
 2/5 CptTomato ***** válasza:
Miért kell minden apróságban jelentőséget keresgélni?
2015. ápr. 1. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 Mert minden apróságnak van jelentősége, csak ez nem mindenkit érdekel, a kérdezőt igen.

Valószínű zavarban volt. Én sem tudok például soha a fiú arcába nézni, ha zavarba hoz a jelenléte.

2015. ápr. 1. 14:21
 4/5 CptTomato ***** válasza:
Ohh igen tényleg minden apróságnak jelentése van.. hogy az egyik melle kicsit jobban kilátszott az azt jelenti hogy itt a tavasz menni kell kapálni, ha az italának szívószála 60fokos vagy annál nagyobb szöget zár be a citrom karikájával az azt jelenti hogy pete érése van a csajnak....
2015. ápr. 1. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam nem nézni a srác szemébe ha félek hogy jelzésnek veszi, hogy le lehet kapni (volt már rá példa többször). :D
2016. febr. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!