Azt akarom kerdezni, hogy mennyire gaz ha 18 vagyok es meg nem volt baratnom? Gyakorlatilag meg soha nem is csokoloztam, s soha nem voltam buliban ( meg reszeg sem voltam sohasem)!
Abszolút nem vagy gáz, sőt. :)
Ahhoz, hogy összejöjjön valami egy lánnyal, tenned is kell, nem csak várni a csodára.
#2, igen, és többször is próbálkoztam már nála, sajnos sikertelenűl.
#4, igazad van, csak annyival van a problémám, hogy amikor próbálkoztam a kiszemeltnél, mielőtt megkérdeztem volna, ( kb. 2 nappal előtte) a lány összejött valakivel, és nem akartam/akarom ezzel elrontani a boldogságát!:)
#5, mármint nyugodt/higgadt/türelmes vagyok olyan szempontból, hogy nem lehet könnyen kihozni a sodromból.
#6, azalatt azt értem,hogy az illetők volt bnői/még egy egy haverja is azt mondja róluk, hogy mennyire kihasználják a csajokat, csalják ahol tudják, annyit amennyit tudják,kb. alig ütik meg a kettes átlagot, úgy beszélnek az emberrel mint egy kutyával, stb. Minden mást köszönök,#7-es.:) Amúgy ambiciós vagyok, és az ônbizalmam is néha túl magas, ismerőseim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!