Március 10-én leszek 15 éves. Az szégyen, ha még nem csókolóztam és barátnőm se volt?
Figyelt kérdés
*Fiú vagyok!2015. febr. 12. 22:27
2/10 anonim válasza:
Én csak 16 évesen csókolóztam először, és sosem cikizett miatta senki.
3/10 anonim válasza:
Majusban leszek 18 es meg sosem csokoloztam es nem volt bnom..megsem tartom cikinek, csak hianyzik valaki mar..
4/10 anonim válasza:
Nem szégyen.
Mindenki máskor kezdi.
Én 15 évesen már nem volatm szűz, de most már visszagondolva nem érte meg......most 28/F
5/10 PearlDiver válasza:
A kérdés inkább az, miért hiszed hogy szégyen lenne.
6/10 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy szégyen, mert mindenki azt mondja nekem, hogy itt az ideje, hogy túlessek az ilyen ,,Alap dolgokon"!!! Azért köszönöm az eddigi válaszokat!!! :D
2015. febr. 12. 22:40
7/10 anonim válasza:
De draga, ha nem volt ra alkalmad, sem partnered, ugy nagyon nehez am.:) aki ezt nem erti meg, azt csak sajnalni lehet.... En azt mondom mindennek eljon majd az ideje, emiatt ne erezd rosszul magad :)
8/10 anonim válasza:
Ha a gimi alatt sem sikerül az már kicsit gáz.
9/10 anonim válasza:
eléggé nagy szégyen. de ha fizetsz nekem 3000ft akkor csókolozhatunk meg ki is verem neked ha szeretnéd :)
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi... De ez már bunkóság! A csók az egy bizalmas dolog és pénzért nem lehet megvenni! Azt olyan emberek csinálják akik ismerik és szeretik egymást! Ja.. és te annak a fa**át verd ki, akit én gondolok! Például otthon a kiskutyádét!!! (Ha van olyanod. Ha nincs, akkor meg keress más alanyt!). (Y)
2015. febr. 12. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!