Azt akarom kerdezni, hogy mennyire gaz ha 18 vagyok es meg nem volt baratnom? Gyakorlatilag meg soha nem is csokoloztam, s soha nem voltam buliban ( meg reszeg sem voltam sohasem)!
Én 19 vagyok, nem voltam buliban, nem voltam részeg (de még alkoholt sem ittam, ha a konyakos meggyet nem számoljuk) és még elméletben sem csókolóztam. Valamint nem látok rá esélyt, hogy ezen dolgok bármelyike megváltozzon rá halálomig, mert semmit sem akarok tenni annak érdekében, hogy így legyen. Akkor most gáz vagyok? :/
*
*
*
*
*
*
*
*
Neeeeeem, istencsászár vagyok. :)
Harminc évesen sem akarok bulizni, mert nem az én stílusom, nekem más jelenti a szórakozást, mint amit többnyire "buli" alatt értenek. Egyébként én személy szerint most sem kellek senkinek, szerencsére, mert nekem tökéletesen megfelel egyedül. De ha rendesen végigolvasod és értelmezed a válaszom, nem is címezted volna nekem is a tiéd, abban ugyanis világosan leírtam, hogy ezután sem akarok változtatni a dolgon.
És továbbra is istenkirály vagyok.
Nem ciki! :) Én is majdnem 19 vagyok, nem járok bulizni, ritkán iszom. Annyira szépnek nem tartom magam. Nekem is tetszettek csajok, de én introvertált természetű vagyok... Jól tanulok és nekem egyenlőre egy jó munkahely a prioritás. Utánna majd csak akad valaki :P
Neked azért sok sikert :D
18/f Németországból
#14, őszintén szólva,már nem is tudom,miért nem cselekedtem.
#17, Köszönöm, s viszont kívánok neked is minden jót, és hasonlóképpen vélekedek.
#csakenmegte nevezetű válaszoló. Nekem nem feltétlenűl az a bulizás, hogy discozene alatt táncoljak, s nem is az, hogy vedeljek. Ezt azért írtam, mert úgy gondoltam, hogy ez is lehet egy ok, amiért nincs barátnőm. Illetve mégvalami! Nem vagyok kocka, egy cseppet sem!Kb. csakis smartpfone-t, illetve tablet pc-t használok!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!