Lányok ha egy buliban megszólít titeket egy pasi mi alapján jöhet szóba nálatok, és mi miatt külditek el melegebb éghajlatra a srácot?
Ha kedvesen szólít meg és látom, hogy érdeklődik akkor leállok vele beszélgetni.
De van olyan aki csak odajön, hogy táncolunk-e. Ha normális akkor táncolok vele.
legtöbbször azzal nem törődök, hogy esetleg nem jön be. Ha meg akar hívni inni de nem az esetem akkor max mondom, hogy kösz nem szükséges mert már eleget ittam.
Egyből csak az agresszív részegeket küldöm el.
Most épp sehogy nem jöhet szóba, mert foglalt vagyok, és nem szándékozom lecserélni a párom :). De ha nem lennék foglalt...
ami tuti kizáró ok:
-ha nagyon részegen jön oda
-ha ápolatlan (büdös a szája, rohadt a foga, nagyon büdös izzadtságszaga van, nagyon piszkos a ruhája)
-ha túl tolakodó, bizalmaskodó vagy bunkó (ha pl. nagyon intim kérdéseket tesz fel 5 percen belül vagy ha rögtön azzal kezd, hogy hozzám vagy hozzád)
-ha ezeréves unalmas, gagyi csajozós szöveggel jön
-ha elsőre látom, hogy nagyon nem passzol a stílusunk (jópofiskodásból nem fogok egy segge alatt lógó gatyás rapperrel vagy egy melegítős fazonnal végigbeszélni egy estét meg elfogadni tőle egy randimeghívást)
-ha drogot ajánl
-ha nem képes helyesen beszélni magyarul (külföldiekre ez nyilván nem vonatkozik :D)
-ha felvágós (slusszkulcs-pörgetés, pénzlebegtetés, újonnan vett mobilról való dicsekvés)
-ha láthatóan én vagyok a (kb.) 35. a buliban, akihez odament, csak a többiek lekoppintották
Ami szóba jöhet / határozottan tetszik:
-ha kedves, aranyos, nem tolakodó, és látom rajta, hogy nemcsak egy gyors lyukra hajt... pl. nem erőlteti azt, hogy menjek fel hozzá, nem akar leitatni stb.
-ha igényesen, stílusosan van felöltözve (ez alatt nem márkás ruhákat értek, csak passzoljon a stílusához és egymáshoz illő darabok legyenek) és ápolt
-ha humoros (de nem proli vagy egybites humora van)
-ha rendesen bemutatkozik
-ha beszélgetés közben azt érzem, hogy tényleg érdeklem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!