Buli helyen ha leszólít egy pasi és pár szót dumálunk de valami miatt mennem kell akkor gáz megkérni, hogy jelöljön be facebookon?
Mert mondjuk ha barátnőmmel megyek akkor nem hagyhatom egyedül azért, hogy pasizzak. Meg zenétől úgysem lehet beszélgetni viszont ha leszólít valószínűleg bejövök neki szóval másnap szívesen beszélgetnék vele ha nekem is szimpatikus. De a telefonszám azért nem jó mert úgy nem lehet lecsekkolni, hogy most akkor még is ki ez. De ha bejelöl akkor látok csomó mindent meg ő is és akkor eltudjuk dönteni, hogy találkozunk-e.
18L
Csak nekem tűnik paradoxonnak?
Ha szívesen beszélgetsz vele... Akkor miért koccolnád?!
Fuck női logika.
De a zenétől nem lehet dumálni. Meg nem maradhatok vele ott egy órát mert a barátnőm megsértődik, hogy mit képzelek én, hogy hagyom egyedül bulizni.
Meg például engem mindig olyankor kapnak el a pasik mikor mosdóba készülök. De ha azt mondom, hogy bocs sietnem kell klotyóra akkor azt hiszik nem érdekelnek.
18 évesen sok esze lehet a barátnődnek már ne haragudj.:D
Én ha elmegyek bulizni, van mikor este 70%-át nem töltöm a társaságommal. Én letisztázom előre a szándékaimat és ennyi. Ők megértik ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!