Ha egy pasi nem jelöl be facebookon, akkor nem érdeklem? Vagy van nektek is olyan, hogy nem meritek bejelölni egy ismerősötöket?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 19:46
2/5 anonim válasza:
pont úgy csinálsz a fb-vel mintha az egy élet fenntartó dolog lenne, mintha elengedhetetlen lenne...
3/5 anonim válasza:
akkor ezek szerint a régi haverjaim, osztálytársaim, évfolyamtársaim csak azért jelöltek be, mert érdeklem őket? azok is, akiknek családja van...
lehet, leszarja a facebookot.
4/5 anonim válasza:
Van egy srác az egyetemen, aki iszonyatosan bejön nekem, de már csakazértse jelölöm be! (az is igaz, hogy én soha senkit nem igazán szoktam bejelölne..kb jó ha félévente 1 személyt bejelölök)
Ő se jelölt be engem, igaz, hogy van barátnője, de folyton néz és buliban már 2X odajött...úgyhogy nemhinném, hogy hidegen hagyom.
22L
5/5 anonim válasza:
attól függ milyen szituációból ismered. és hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!