Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Emberek mindenki szerintetek...

Emberek mindenki szerintetek ez óriási korkülönbség és gáz?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy 24éves fiú és egy 15éves lány, eddigi ismerkedésünk alatt tapasztalva szellemileg is tudnánk mit nyújtani egymásnak 15éves létére nem az a ki üresedett felszínes valaki mint más lányok akikkel összehozott eddig a sors, belegondol az érdekes dolgokba amit nem ért megpróbálja megérteni mind1 is a kérdés adott, másik dolog ez büntetőjogilag büntetendő-e vagy sem ? és igen énvoltam a 24f

2015. ápr. 14. 14:50
 1/9 anonim válasza:
nem! ne mások elvárásai szerint akarj élni! azok csak számok!
2015. ápr. 14. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
14 éves kortól nincs gond. Amúgy meg, próbáltam, eleinte azt hiszed jó lesz de mikor mélyülne a kapcsolat kiderül hogy még mindig a felszínen próbálsz átjutni... szerintem felejtsd el mert neked lesz rosz pár év múlva
2015. ápr. 14. 14:54
 3/9 A kérdező kommentje:
mármint ez érzések terén mondod vagy, hogy érted ?
2015. ápr. 14. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
érzések, kommunikáció, témák. hidd el, nem éri meg.
2015. ápr. 14. 14:58
 5/9 anonim válasza:
44%
baromságokat írsz! én 21 éves voltam amikor össze jöttem egy 14 évessel 3 évig voltunk együtt
2015. ápr. 14. 15:00
 6/9 A kérdező kommentje:
és hogyan működött ? mi miatt lett vége ?
2015. ápr. 14. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Buntetojogilag nincs ezzel gond, m elmult mar 14 eves. Es elhiszem, h most az elejen tok jo, m mindketten erdekesek vagytok egymas szamara. Kesobb jonnek majd a gondok, ugyanis mas lesz az erdeklodesi korotok.3 ev mulva pl Te mar 28 leszel, a munkahely fog lekotni, karrierepites stb., ot meg meg mindig csak a gimi, a szalagavato, a felveteli stb. Aztan, ha tovabbtanul, akkor a fosuli, egyetem. Mindezeken Te mar reg vegigmentel es amikor o 20 lesz, Te 29-30, gondolom, eszedbe fog jutni a csaladalapitas. Lesz komoly munkad, amig ot a foiskolas partyk fogjak lekotni...Szoval kerdes, h tudtok-e ilyen szinten alkalmazkodni egymashoz. Szerintem hosszutavon nem lesz jo...
2015. ápr. 14. 15:03
 8/9 A kérdező kommentje:
szakiskolába jár, én pedig már jelenleg is a munkámra fordítom a legtöbb időt a napjaimból, szerintem egy 20on éves lányra is kell annyi időt fordítani mint rá, viszont a családalapításos téma tényleg elgondolkoztatott, de azon már ráér fájni a fejem akkor is nem ? :D Ha meg úgyalakul 30-40 évesen igazán férfi a férfi :D
2015. ápr. 14. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Azert a 30-40 kozott van 10 ev :) Ez eleg nagy ido. Es 40 evesen gyereket vallalni ferfi szemszogebol is mar kicsit keso. Apam igazi nagy Casanova volt fiatalon, m a versenysportolasbol adodoan nagyon jol nezett ki es elvezte is a szitut, rengeteg noje volt. 35 eves volt, amikor en szulettem, aztan 39, amikor az ocsem. Persze, akkor esze agaban nem volt gyereket vallalni, de anyam akkor mar 2 eve a baratnoje volt, es valasztas ele allitotta. Azota azt hallgatom tole, h o hogy megbanta, h 35 eves koraig vart, m sokkal jobb az, ha fiatalon (ertsd 30 eves kor korul) lesz vki apa. Ha 40 eves korodban szuletik a gyereked, akkor majdnem 60 leszel, mire erettsegizik es az unokaidat mar nem biztos, h latni fogod. Persze, van olyan pasi, akit ez kicsit sem erdekel.

En csak azt latom, h ismeretsegi korben a 40 folott gyereket vallalo pasik mind sajnalkoznak, h miert nem tettek meg ezt korabban. Es nincs kivetel. Baratnom ferje 50 eves, a baratnom pedig 33. Amikor hozzament a csavohoz, a lany siman letagadhatott volna 10 evet a korabol, mostanra viszont mar teljesen hozzaoregedett a pasihoz es ugy is oltozkodik, meg viselkedik 33 evesen, mintha o is 50 lenne. 2 kicsi gyerekuk van, az egyik most mult 1 eves. A pasi 68 lesz, mire a fia 18!!! Szerintem ez gaz a gyerek szempontjabol is, de nyilvan kinek mi....vkinek ez okes.

2015. ápr. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!