Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 26 éves létemre nagyon furcsa...

26 éves létemre nagyon furcsa ha egy 19 éves sráccal randizok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, nem is látszik a korkülönbség, mert engem 18-nak néznek általában,ő meg idősebbnek tűnik, de mit szólnának mások, és van-e értelme vajon, vagy az ilyen fiatal srácok csak kalandot akarnak? Mostanában a fiatalabbak kacsingatnak rám, hogy úgy mondjam, nagyon érdekes, én pont az idősebb korosztályra buktam, de azt is észrevettem, hogy hiába idősebb, lehet akkor is udvariatlan és csélcsap...

2015. ápr. 13. 10:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
14%
nem csak hogy fura de gáz is
2015. ápr. 13. 10:11
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
sok az
2015. ápr. 13. 10:11
 3/23 A kérdező kommentje:
elég ha csak megírod hogy számodra furcsa, kicifrázott minősítést nem gondolom, hogy ide kéne írnod, mert az a "gáz", amikor ilyen választ adsz egy kérdésre...
2015. ápr. 13. 10:14
 4/23 Kulcsos7 válasza:

Mért lenne fúrcsa??? 7 év??? az nem sok!!!

És idővel egyre elhanyagolhatóbb lesz.

Nem 20 év múlva! hanem már 1-2 év múlva is. Ha hosszú távu lesz a dolog.

2015. ápr. 13. 10:19
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem para. Semmi nincs ebben. En is mindig par evvel idosebb novel ismerkedem, mert a tizeneves koruk vegen levo lanyok, meg a huszas elejen levok is agyilag harisnyak, 90%-ban. 30 koruli nok mar kiforrottak, letisztultak agyilag, tudjak, mi kell a ferfinak.
2015. ápr. 13. 10:21
 6/23 anonim ***** válasza:

Nem látok ebben semmi rosszat. Ismertem egy párt: lány 23, fiú 15. Tök aranyosak voltak együtt. :)

Kit érdekel, hogy mások mit mondanak? Hallgass a szívedre, ennyi! :)

2015. ápr. 13. 10:25
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

nem is értem mit vársz ettől az egésztől. 26 éves nő vagy, gondolom 5 éven belül már családot szeretnél alapítani, letelepedni, ez a gyerek meg most érettségizik le gondolom, most veti bele magát az életbe. komolyan ez kell neked? teljesen más tripben van az életetek. arról nem is szólva hogy még ha szeretitek egymást és komoly lesz a dolog, 4 év múlva ő 23 lesz de te már 30. 23 évesen fiatalként de már férfiként miért vágyna egy szottyadt 30as puncira, nyilván a 20as csajok fogják érdekelni.

első voltam

2015. ápr. 13. 10:34
 8/23 anonim ***** válasza:
1-es, 7-es te vagy a gáz.
2015. ápr. 13. 10:37
 9/23 anonim ***** válasza:

Soha nem volt velem egykorú vagy fiatalabb partnerem. Mindig 10-20 évvel idősebb nőim voltak,egy éjszakástól a több éves élettársi kapcsolatig bezárólag. Nem gáz vagy szégyellni való hidd el.Főleg ha srác komoly gondolkodású.

Ami viszont gond lehet,hogy NŐ vagy és mint nő hamarosan jó eséllyel elindul nálad a vezérhangya és megcsörgeti a biológiai órádat,azaz akarsz egy-két puját. Ez viszont önzőség lesz a részedről,mert a srác a huszas évei elején egyetemista lesz,karriert épít,stb. Ez nem jelenti azt,hogy nem lehettek együtt,de tudd,ha szülsz neki azzal tönkreteszed,mert ha később menni akar bűntudata lesz a gyereketek miatt és gondolom te sem akarsz magad mellé egy rabot.

SZERINTEM: Nem gáz a dolog,de ne akarj komolyan tervezni (házasság,puják)

40/F

2015. ápr. 13. 10:51
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi furcsa,ne foglalkozz a sok idiótával.
2015. ápr. 13. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!