Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 26 éves létemre nagyon furcsa...

26 éves létemre nagyon furcsa ha egy 19 éves sráccal randizok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, nem is látszik a korkülönbség, mert engem 18-nak néznek általában,ő meg idősebbnek tűnik, de mit szólnának mások, és van-e értelme vajon, vagy az ilyen fiatal srácok csak kalandot akarnak? Mostanában a fiatalabbak kacsingatnak rám, hogy úgy mondjam, nagyon érdekes, én pont az idősebb korosztályra buktam, de azt is észrevettem, hogy hiába idősebb, lehet akkor is udvariatlan és csélcsap...

2015. ápr. 13. 10:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy puja, nem értem a szót.

Már leérettségizett, dolgozik, nem egyetemista, nem is akar egyetemre menni, már nem is otthon lakik, hanem kollégákkal.

1-es nagyon gáz, amit írsz.

Én mondjuk igaz, hogy komolyra vágyom, de nem biztos az, hogy vágyom családra, ugyanis nagyon zaklatott családban nőttem fel, így nem vagyok abban biztos, hogy akarok majd, és ha akarok is , nem sok gyerkőcöt, majd.

Még én is tanulok, és majd meglátom, hogy komolyabban gondolja, vagy nem, mert ha csak unatkozik, az nem érdekel.

Sajnos ugye nem sok komoly ember van, még ha elsőre annak is tűnnek, sokat csalódtam már.

Elsőre aranyosnak tűnik, de én már nagyon vigyázok, sokan átvágtak már.

2015. ápr. 13. 10:57
 12/23 anonim ***** válasza:

A 7es válasz egy részével egyetértek. Én most vagyok 22, az összes korombeli srác (barátok, egyetemi csoporttársak, ismerősök, akik nem egyetemre járnak, hanem dolgoznak- tehát nem a tanulás miatt) egyhangúlag azt mondja, hogy neki még korai a gyerekvállalás. Te 3 év múlva- amikor a srác lesz 22- 29 leszel, gondolom addigra azért már eléggé foglalkoztatni fog a családalapítás, vagy ha a gyerek nem is, legalább a házasság. De a legtöbb 22 éves srác (a környezetemben, nyilván van olyan s, aki másképp gondolkodik, de én egyet sem ismerek személyesen) még a házasság említésére is sikítva menekülne, hiába, hogy kapcsolat és szerelem, hiába, hogy nem tanul, hanem dolgozik, bármi. Még fiatalnak érzik magukat ehhez.

Az persze lehet, hogy a te választottad ennél kicsit komolyabb és határozottabb, de nem sok esély van rá. Neked kell eldöntened, hogy akkor vársz legalább 10 évet még a gyerekre/házasságra (a barátom 29, de a babára még ő is felkészületlennek érzi magát, szerencsére a kapcsolat egyébiránt normálisan halad előre- összeköltözés, eljegyzés, stb), vagy ez részedről egy kedves kis kaland lesz és ennyi.

Maga a korkülönbség nem furcsa. De az már furcsa lenne, ha te felnőtt nőként felnőtt viselkedést várnál egy alig hogy tinikorból kimászó kölyöktől. Az én 22 éves korosztályom nagy része is kölyök még, ebből a szempontból, pedig nem a legbutábbakkal veszem körül magam. Elismerem, ő lehet más, nyilván, ezt neked kell tudnod, de fel kell készülnöd rá, hogy a személyisége most fog csak igazán változni, egyetemre vagy munkahelyre megy, kikerül a megszokott környezetéből, millió új hatás éri... Én 3 év alatt gyakorlatilag teljesen más ember lettem a 19 éves kori magamhoz képest. Ezt is érdemes belekalkulálnod azért.

Te döntésed. Maga a korkülönbség viszont szerintem szívetek joga. Mindenki nagykorú, innentől kezdve meg már csak a ti ízlésetek lehet befolyásoló tényező. Idegenek véleményére ebben a kérdésben én nem adnék. Te ismered, te tudod róla, hogy milyen.

2015. ápr. 13. 11:00
 13/23 anonim ***** válasza:
PUJA = GYEREK Lovari roma nyelven.
2015. ápr. 13. 11:04
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem biztos hogy éretlen.

Én láttam már fiatal érett srácot, olyant, aki 23 éves korára sok mindent elért, és családot akart, feleséget, és össze is jött neki.

Nem kéne általánosítanunk, úgy érzem.

Majd meglátjuk.

Ha nyomul, akkor elmondom, hogy én komolyat akarok.

Ha megijed... akkor Isten áldja...

2015. ápr. 13. 11:11
 15/23 anonim ***** válasza:
12 vagyok: pont, hogy nem általánosítottam. Kiemeltem többször is, hogy az én környezetemben ilyenek, és az, hogy nem ismerek komolyabbat, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a te választottad nem lenne az.
2015. ápr. 13. 11:17
 16/23 anonim ***** válasza:
azok alapjan amiket elmondtal, egyaltalan nem fura.
2015. ápr. 13. 11:20
 17/23 A kérdező kommentje:
oks 12-es, megnyugodtam kicsit :-) köszönöm a válaszokat :-) majd meglátjuk mit hoz a sors :-)
2015. ápr. 13. 11:23
 18/23 anonim válasza:
Csak emlékeztetni szeretnénk mindenkit, az eredeti kérdés az volt, hogy furcsa-e, hogy 19 éves sráccal randizik a 26 éves hölgy. A válasz: nem, nem furcsa. Szerintem felesleges ilyeneken agyalni, hogy mi lenne 5 meg 10 év múlva, a jelenben kell élni. Az hogy mennyire komolyak a szándékaitok egymással úgy is hamar kiderül.
2015. ápr. 13. 13:48
 19/23 A kérdező kommentje:

utolsónak ott a pont.

megnyugtattatok, nem is gondoltam,hogy ilyen aranyos válaszokat kapok.

2015. ápr. 13. 14:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam hogy a 30 éveseknek már szottyadt puncijuk van,itt mindig tanulok valami újat :)

Szerintem +7 év a nő javára pont jó,igy kb. egyszerre fogtok megöregedni,aztán majd meghalni,ha együtt maradtok.

2015. ápr. 13. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!