Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit facebookon, aranyosnak tűnt és láttam rajta h erdeklem. Megbeszeltük a találkozót, tudom magamról hogy egy vonzó,szép nő vagyok de amikor találkoztunk ő alig mert hozzám szólni. Facebookon furcsán viselkedett utána. Majd kerdezoskodtem és flegman kezdett visszaírni, kérdeztem mi baja van, mire ő azt írta h ő ilyen fogadjam el. Egy ideig kétségbe estem hogy mi lehet a probléma. Magamat hibáztattam. Majd mélyebb beszélgetésbe kezdtem vele, megint taliztunk. Elmondta hogy neki nem tetszik h sok férfinak tetszek, és hogy én foglalkozom velük. Mire én mondtam neki hogy nem foglalkozok de beszélgetni bárkivel beszelhetek, nem akarok bunkó lenni. Erre ő azt felelte nem akar több nőbe csalódni mert egyszer nagyon átverték már.Én a beszélgetések alatt nagyon megkedveltem, és úgy beszéltük meg hogy átgondolja. Facebookon nem merek neki írni se mert jó párszor letoltam a viselkedése miatt és nem akarom ezzel elrontani ezt az egészet...megeri várni egy hetet? Igazából lájkol meg ír nekem de néha nagyon furán viselkedik. Én pedig csak szenvedek emiatt. Köszönöm a segítséget.

2015. ápr. 5. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
"de beszélgetni bárkivel beszelhetek, nem akarok bunkó lenni." Attól, hogy értelmesen elküldöd a férfiakat a francba, még nem leszel bun.k.ó. Mindig a nő dönt, ezt tudhatnád nőként. Valószínűleg nem is akarod igazán elküldeni őket. A sráccal meg gondolkodj el, mivel őt átverték, és emiatt veled flegmázik, nem biztos, hogy egymás emberei vagytok...
2015. ápr. 5. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt gondolja hogy te tul szép vagy hozzá és ha összejöttök amint adódik egy jobb pasi lelépsz
2015. ápr. 5. 20:35
 3/6 To7ka ***** válasza:

Nem hangzik valami jól..:/ Szerintem 2 részből tipikus, valaki facebookon még jó, utána személyesen elveszti az önbizalmát, furán viselkedik, és utána úgy ellensúlyozza, hogy online flegma lesz, nem tudja elfogadni, hogy elbénázta...

A másik része meg, szintén az önbizalomhiány, nem mer kezdeni egy szép lánnyal, mert majd biztos elszereti Tőle valaki más. Pedig a leírásodból nagyon értelmesnek tűnsz, és pontosan tudod, hogy kit akarsz... Nem éri meg egy ilyen pasira várni, sok másik értelmes is van, élvezd kicsit a mindennapjaid nélküle.:) Aztán esetleg.. Ha nagyon összekapja magát.

2015. ápr. 5. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot.Beszéltem vele. Találkozni akar velem megint hogy megtudjuk beszélni jobban a dolgokat..:)
2015. ápr. 6. 06:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Megváltozott a véleménye. :( Azt mondta legyünk barátok én jobbat érdemlek tőle...azért köszönöm a hozzaszolasokat.
2015. ápr. 7. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg jobbat érdemelsz, ez a pasi csak féltékenykedett volna rád.

Ha tényleg annyira jó nő vagy, akkor meg nem is alaptalanul.

2015. ápr. 7. 00:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!