26 éves létemre nagyon furcsa ha egy 19 éves sráccal randizok?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, nem is látszik a korkülönbség, mert engem 18-nak néznek általában,ő meg idősebbnek tűnik, de mit szólnának mások, és van-e értelme vajon, vagy az ilyen fiatal srácok csak kalandot akarnak? Mostanában a fiatalabbak kacsingatnak rám, hogy úgy mondjam, nagyon érdekes, én pont az idősebb korosztályra buktam, de azt is észrevettem, hogy hiába idősebb, lehet akkor is udvariatlan és csélcsap...2015. ápr. 13. 10:09
21/23 anonim válasza:
Csak akkor randizgass vele, ha mindkét részről oltári nagy a szerelem. Ha csak tetszik, hagyd ott.
22/23 Kiss Béla04016 válasza:
Szerintem azzal pont nem érdemes foglalkoznod, hogy ki mit mond...Nem egy ismerősöm van, aki közel a 30-hoz tizenéves sráccal jár, és tök jól elvannak.
Szerintem a korkülönbség nem számít, ha jó pár vagytok úgymond. Tanítsd a kisebbeket! ;)
23/23 A kérdező kommentje:
Túl fiatal a srác, nem bírja az iramot, még elvan a kis világában. Nincs közös téma. De nem baj. Ez van. Ez is egy tapasztalat volt. De kor nem számít. Vannak éretlen 40 évesek is.
2015. máj. 19. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!