Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 26 éves létemre nagyon furcsa...

26 éves létemre nagyon furcsa ha egy 19 éves sráccal randizok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, nem is látszik a korkülönbség, mert engem 18-nak néznek általában,ő meg idősebbnek tűnik, de mit szólnának mások, és van-e értelme vajon, vagy az ilyen fiatal srácok csak kalandot akarnak? Mostanában a fiatalabbak kacsingatnak rám, hogy úgy mondjam, nagyon érdekes, én pont az idősebb korosztályra buktam, de azt is észrevettem, hogy hiába idősebb, lehet akkor is udvariatlan és csélcsap...

2015. ápr. 13. 10:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Csak akkor randizgass vele, ha mindkét részről oltári nagy a szerelem. Ha csak tetszik, hagyd ott.
2015. ápr. 14. 11:28
 22/23 Kiss Béla04016 válasza:

Szerintem azzal pont nem érdemes foglalkoznod, hogy ki mit mond...Nem egy ismerősöm van, aki közel a 30-hoz tizenéves sráccal jár, és tök jól elvannak.

Szerintem a korkülönbség nem számít, ha jó pár vagytok úgymond. Tanítsd a kisebbeket! ;)

2015. máj. 15. 21:49
 23/23 A kérdező kommentje:
Túl fiatal a srác, nem bírja az iramot, még elvan a kis világában. Nincs közös téma. De nem baj. Ez van. Ez is egy tapasztalat volt. De kor nem számít. Vannak éretlen 40 évesek is.
2015. máj. 19. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!