Mit csináljak, ha nagy részben a korkülönbség miatt nem fog összejönni a dolog? 25L
Vannak, akiket nem zavar. Engem sen, hogy fiatalabb nála, de szerintem a környezet, család miatt nem igazán jönne össze, menne bele. Maximum testi dolgok jöhetnek össze.
Engem elégé megvisel ez az egész. Hiába tetszem neki, ha ez a helyzet. Konkrétan sosem mondta ki, hanem ezt: "Ha én lennék az idősebb, összejönnél velem?" Ez célzás. Jó lenne, de... Persze közeledik szinte mindig, de ez így nesze semmi...
Hogy lehet ezt egyáltalán elfogadni? Hogy talán csak emiatt nem jön össze. 5 évvel fiatalabb. Olyan rossz érzés. :(
xard már le ki mit mond
a te-ti életetek nem?????
akkor meg vágjatok már bele az isten szerelmére ,ne várjátok a zöld jelzést
Hát.. lehet, velem van a gond, de szerintem 5 év egyáltalán nem vészes, se a lány, se a fiú javára. A barátom 7 évvel idősebb nálam, ő is pont 25 volt, mikor összejöttünk. Egyébként ha nem hangoztatjátok annyira, és külsőre nem feltűnő, akkor hidd el nekem, senkit sem fog zavarni a környezetetekben. Max annyi lehet, hogy esetleg a te családod húzza majd a száját, hiszen gondolom érettebb, komolyabb pasit szánnának melléd. De azzal meg ne foglalkozz, a te életed, nem az övék. Én legalábbis mindenképp adnék a dolognak egy esélyt. Persze ehhez nem csak te kellesz, a srácnak is ennyire akarnia kellene, ez pedig az ő döntése. De ha minden adott, és már csak rajtad múlik, szerintem élj a lehetőséggel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!