17 éves (koránál érettebb gondolkodású) lány és 23 éves fiú között működhet a dolog?
Ebben a korban ez elég nagy korkülönbség... és nem az évek miatt, hanem mert teljesen más életforma, életmód, életstílus jellemző a két korosztályra. Lehet a lány bármilyen érett, még le se érettségizett, a következő éveit valószínűleg tanulással fogja még tölteni. A 23 éves pedig jó eséllyel már karriert, önálló életet épít (remélhetőleg, vagy legalábbis a következő években ez kellene, hogy legyen a célja).
Lehetnek kivételek, lehetséges, hogy működhet, de pont ennél a korosztálynál nagyon kevés esélyt látok rá.
Én is a 3.assal értenék egyet.
Ő már dolgozó ember te meg karrierista vagy inkább, egyetemet tervezel satöbbi.
Ő ha együt maradtok akkor pár van belül meg fog probálkozni azzal talán hogy legyen közös gyerek is. Te akkor mág tanulni fogsz. És nem azért végeznél egyetemet sem hogy utána gyereket pelenkázz.
Én még maximum egy évet jósolok ennek a kapcsolatnak, úgyhogy el sem fogtok jutni odáig hogy a gyerek miatt vitázzatok. :( Bár ne lenne igazam...
Őszintén? szerintem nem sokáig.
Mindenki azt hiszi ebben a korban, hogy ő érettebb mint a többi, főleg itt, aztán látjuk a lehetek-e terhes kérdéseken... szóval erre inkább ne alapozz.
23 évesen már férfi, főleg, hogy dolgozik is, neki már más igényei vannak valószínűleg mint egy 17 éves fiatal lánynak, aki még csak a 11.et kezdi :)
Szerintem keress egy kb korodbelit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!