Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17 éves (koránál érettebb...

17 éves (koránál érettebb gondolkodású) lány és 23 éves fiú között működhet a dolog?

Figyelt kérdés
Még csak első találkozás lesz,nem tudom lesz-e utána belőle valami,de ha mégis,nem túl sok a korkülönbség?

2013. júl. 20. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ennyi idősen miért ne? :P
2013. júl. 20. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy működik csak kérdéses hogy meddig. Ez sokban függ attól, hogy a lány mit akar csinálni érettségi után és hogy a srác mit csinál jelenleg. :)
2013. júl. 20. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Ebben a korban ez elég nagy korkülönbség... és nem az évek miatt, hanem mert teljesen más életforma, életmód, életstílus jellemző a két korosztályra. Lehet a lány bármilyen érett, még le se érettségizett, a következő éveit valószínűleg tanulással fogja még tölteni. A 23 éves pedig jó eséllyel már karriert, önálló életet épít (remélhetőleg, vagy legalábbis a következő években ez kellene, hogy legyen a célja).

Lehetnek kivételek, lehetséges, hogy működhet, de pont ennél a korosztálynál nagyon kevés esélyt látok rá.

2013. júl. 20. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány. Jövőre még csak 11.-be megyek (nem buktam meg,év vesztes voltam),szóval 2 évem van még az egyetem előtt. Ő már dolgozik,de egy városban lakunk,szóval ez nem lenne gond...
2013. júl. 20. 15:32
 5/9 A kérdező kommentje:
3. Igen,ettől félek én is...
2013. júl. 20. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is a 3.assal értenék egyet.

Ő már dolgozó ember te meg karrierista vagy inkább, egyetemet tervezel satöbbi.

Ő ha együt maradtok akkor pár van belül meg fog probálkozni azzal talán hogy legyen közös gyerek is. Te akkor mág tanulni fogsz. És nem azért végeznél egyetemet sem hogy utána gyereket pelenkázz.

Én még maximum egy évet jósolok ennek a kapcsolatnak, úgyhogy el sem fogtok jutni odáig hogy a gyerek miatt vitázzatok. :( Bár ne lenne igazam...

2013. júl. 20. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Őszintén? szerintem nem sokáig.

Mindenki azt hiszi ebben a korban, hogy ő érettebb mint a többi, főleg itt, aztán látjuk a lehetek-e terhes kérdéseken... szóval erre inkább ne alapozz.

23 évesen már férfi, főleg, hogy dolgozik is, neki már más igényei vannak valószínűleg mint egy 17 éves fiatal lánynak, aki még csak a 11.et kezdi :)

Szerintem keress egy kb korodbelit :)

2013. júl. 20. 15:44
 8/9 anonim válasza:
Minden csaj azt mondja, h érettebb a koránál, akkor derül ki mennyire vagy érett, amikor jönnek elő a problémák egy kapcsolatban! Na meg a folytonos hiszti minden hülyeségért, amit egy érett nő nem csinál.
2013. júl. 20. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Simán működhet, nem értem mi ezzel a gond!
2013. júl. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!