Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, létezik köztettek...

Lányok, létezik köztettek ilyen? (sok dolog lent) 18/F

Figyelt kérdés

17-18éves,nincs pasija,budapesti(jó lenne ha 3.keri)törődésre vágyik,hűséges megértő társat,

szereti ha rajzolnak neki valami aranyosat,nem buta mint a tők,NEM cigizik,NEM piál,nem úgy öltőzködik mint egy kxxxa,nincs műkörme,tetkó szemöldőke,nem szolizik,nincs összekocolt sárga fogsora,nem roma,NEM dagadt,NEM molett,inkább magass 175-186-ig, Nem túl sovány,inkább arányos a magasabb magaságához,Nem rövid a haja,hosszú szép fekete hajú-(szeretem a festett feketéket),fehér a bőre de nem albino,ne a pénz legyen neki a szempont,ne legyen:punk,rocker,metálos,emos,drogos,rapper,páwa,disco babe,divat beteg,szoli liba,

pláza cica,rozsaszin barbie baba,ne legyen neki lötyedt feneke,kilógó hurkái,kutyafül lógó mellei,nelegyen önbizalom hiányos,szeplös, szeresen sétálgatni,ne legyen olyan akiben már egy focicsapat járt finoman szolva,normális aranyos,kedves legyen,

feleljen meg neki egy anti dohányos alkoholista,186cm magass 80kg-os fekete hajú barna szemű átlagos testalkatú(nem vézna, nem arnold swarzanegger)hűséges,kick-boxot sportoló,gimi negyedik osztályát kezdő,picit magányos a sok igény a csajok után,(nem szándékszom még lejjebb vinni)óbudai,nem bunkó,szemüveges,rendes srác

nah ha letézel akkor megakarlak ismerni!

irj privibe hogy hogy hivnak a facebookon és meglátjuk is egymást

(igen,nem volt még bnőm,asszem érthető,de ez most jutott eszembe h itt is lehet érdeklődni

#lány #köztettek
2013. júl. 18. 22:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Hát így nem is lesz soha...
2013. júl. 18. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Még, hogy a nők a felszínesek...:"D
2013. júl. 18. 22:44
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
meg azt sem csodálom hogy nem volt, sok szerencsét
2013. júl. 18. 22:44
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
kíváncsi vagyok te mit nyújtasz cserébe..
2013. júl. 18. 22:45
 5/20 A kérdező kommentje:
egy probát azért megér:D
2013. júl. 18. 22:45
 6/20 A kérdező kommentje:
ha ilyen létezik akkor szerintem neki mindent:-)
2013. júl. 18. 22:47
 7/20 anonim válasza:
Ha ilyen csajt akarsz, valami nagyon jóképű, nagyon kedves és normális srácnak kell lenned. És az igényeid alapján nem vagy az...
2013. júl. 18. 22:48
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy várhatod el hogy ne legyen hülye, mikor te magad (és hozzád hasonló gyökér társaid) sem vagy képes felfogni hogy a Gyakorikérdések NEM egy társkeresô oldal.
2013. júl. 18. 22:48
 9/20 anonim ***** válasza:

Fúha, az első pár sorig megfeleltem, de igencsak leszűkítetted a keresést...

Oké, hogy elképzelted magadban a tökéletes nőt, de legyél kicsit rugalmasabb, mert így sosem találsz magadnak barátnőt!

2013. júl. 18. 22:49
 10/20 A kérdező kommentje:
szerintem az a szerencsém h nem vagyok magányos alkat,se lelki probléma.még mindig pozitívan rudom felfogni a dolgokat:-D
2013. júl. 18. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!