Lányok, létezik köztettek ilyen? (sok dolog lent) 18/F
17-18éves,nincs pasija,budapesti(jó lenne ha 3.keri)törődésre vágyik,hűséges megértő társat,
szereti ha rajzolnak neki valami aranyosat,nem buta mint a tők,NEM cigizik,NEM piál,nem úgy öltőzködik mint egy kxxxa,nincs műkörme,tetkó szemöldőke,nem szolizik,nincs összekocolt sárga fogsora,nem roma,NEM dagadt,NEM molett,inkább magass 175-186-ig, Nem túl sovány,inkább arányos a magasabb magaságához,Nem rövid a haja,hosszú szép fekete hajú-(szeretem a festett feketéket),fehér a bőre de nem albino,ne a pénz legyen neki a szempont,ne legyen:punk,rocker,metálos,emos,drogos,rapper,páwa,disco babe,divat beteg,szoli liba,
pláza cica,rozsaszin barbie baba,ne legyen neki lötyedt feneke,kilógó hurkái,kutyafül lógó mellei,nelegyen önbizalom hiányos,szeplös, szeresen sétálgatni,ne legyen olyan akiben már egy focicsapat járt finoman szolva,normális aranyos,kedves legyen,
feleljen meg neki egy anti dohányos alkoholista,186cm magass 80kg-os fekete hajú barna szemű átlagos testalkatú(nem vézna, nem arnold swarzanegger)hűséges,kick-boxot sportoló,gimi negyedik osztályát kezdő,picit magányos a sok igény a csajok után,(nem szándékszom még lejjebb vinni)óbudai,nem bunkó,szemüveges,rendes srác
nah ha letézel akkor megakarlak ismerni!
irj privibe hogy hogy hivnak a facebookon és meglátjuk is egymást
(igen,nem volt még bnőm,asszem érthető,de ez most jutott eszembe h itt is lehet érdeklődni
nem tom h jóképü vagyok-e,ezt döntség el a lányok,
tudom h ez a kiirás egy gyökérség és hülyeség mert nem társ kereső oldal,de egy probát megér,puszta kiváncsiságból.akit feldühitettem így este annak meg bocsánat
Jobb lenne, ha nem negatív, hanem pozitív állításokat fogalmaznál meg... már csak a jövő társkereső oldalaira gondolva. Jobban hangzik, és követhetőbb. pl, "nincs sárga összekócolt fogsora" - "tökéletes és hófehér, igényes mosolya van". Mindenkinek megkönnyíted a dolgát.
amúgy meg biztosan van ilyen, és biztos, hogy nem lóg itt. Már ha adsz egy kócos fogú, kivarrt ex-punk véleményére.
lehet úgy jobb lett vólna:-)
és igen tuti nem itt lóg:-D
Köszi tippet:-D
De azért még kiváncsi vagyok hogy irnak-e még ide
17 éves vagyok, jelenleg nem járok senkivel, Budapesen élek. (21-ik kerületben) Ha lenne társam egyértelműen elvárnám tőle, hogy hűséges legyen ha én is az vagyok. Jelenleg van egy angol középszintű nyelvvizsgám, mikor kijárom a gimnáziumot angol-német felsőfokú nyelvi bizonyítvánnyal a kezemben akarok távozni. Nem iszok, nem is cigizek, egészségesen táplálkozok és élek. 4 éve volt fogszabályzóm, most már (szerencsére) szép, rendezett fogsorral rendelkezem. 172 cm vagyok, rendszeresen sportolok, minden nyáron egy 3 hetes atlétika sport táborban veszek részt. A hajam hosszú, hullámos, sötétbarna és a bőröm nem fehér, de nem is túl barna. Nem járok szoliba, csak annyira barna a bőröm amennyire a nap megfogja. Szeretek kimozdulni, sokszor vagyok házon kívül. Szeretek ismerkedni, többnyire mindenre nyitott vagyok.
Az elvárásaid (durván) 90%-ának megfelelek azt hiszem. Ennek ellenére te egyáltalán nem tűnsz szimpatikusnak. Helyesírásod néhol katasztrófa, utolsó mondatod is fél zárójellel lóg a levegőben. Amit nem tolerálok, az a rasszizmus és az egoizmus. Ahhoz pedig elég nagy ego kell, hogy valaki ilyen elvárásokat támasztva kiírjon egy kérdést és azt várja, hogy majd az ölébe hullik a "fekete hajú álomnő" és cserébe neki semmit sem kell tennie. Elég nagy valakinek képzelheted magadat ha úgy gondolod, hogy ez így korrekt. Mi szimpatikus lenne ebben a kérdésben és az alatta szereplő pár sorban. Csak követelőzöl és még jó fejnek is képzeled magadat. Majd ha lejjebb adsz az elvárásaidból és felhagysz ezzel a stílussal, talán lesz esélyed megtalálni az igazit. Addig ne is reménykedj. :)
Először is köszönöm hogy irtál.
Màsodszor most minden félreértést megkell magyaráznom mert eddig még soha nem volt velem olyan hogy rosz embernek tartottak volna.
Legegyszerübbel kezdem:ami óta kèpes vagyok irni azóta nem tudok helyesen irni se normálisan fogalmazni papirom is van és járok gyakorlásra a sulimban lehet ebböl látszik hogy beképzeltnek tarthatsz mert pocsékul fogalmazok)
Ez a szöveg igen,igazadvan inkorekt és követelőző
Igazából senkinek nem esett le hogy én ezt nem gondolom komolyan.Hogy is gondolnàm?Egy embernek se lehet ennyi elvárása mert ez már nevetséges.De nem ilyen a stilusom,messze nem.Ez csak egy ártatlan kiváncsiság próba volt hogy lássam hogy vannek e olyan lányok akik legalább 10%-ban megfelelelnek ehez a "listához"Èn azon is meglepődtem hogy ezen a pócsék kiirrásra egyáltalán reagál nő nemű.Raszizmusról:probáltam anyival finomabban azt leirni hogy legalább nem az elterjedtem c-betüs szót irtam.Sajnos kikell jelentenem hogy van bennem raszizmus sajna.De nem divat raszizmus hogy most én is álljak be a sorba és gyűlölködjünk együtt.Hanem azért mert személyes negatív tapasztalataim vannak.Csak a múlthónapban a panelom mellett hárman támadták meg a legjobb barátomat és megisvàgtàk a mellènél...
Ès ez csak egy a sokközűl sajnos.Az a pechem most felőled hogy a vacak kiirásom miatt elégé leminősitettél és ezt meg is értem.
Továbbá örülök hogy te legalább olyan lány vagy aki nem robolja szét magát a sok egézségtelen dolgok miatt(cigi,pia).Azért irtam ezt még ide mert itt(igaz nem szabad és nem is fogom többé)
minösègi és öszinte választ kaphatok és kaptam is szépen rà mutattàl egy csomo hibámra és legalább megtudtam hogy egy intelligens lány offolt be engem a nevetséges és félreèrthető szövegem miatt.
Felmerek ezek után tenni egy kérdést:legalàbb megtudhatom a keresztneved?Ha már többet úgyse beszèlünk?Ên András vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!