Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog az, hogy ha vki felad egy kapcsolatot egy olyan személyért aki talán nem is létezik? :S
A helyzet az, hogy barátnőm elhagyott egy olyan személyért aki nem létezik (vicces mi? :D). Szóval másfél éve voltunk együtt, nem láttam semmi előjelét annak h szakítani fog velem. Megismerkedett egy sráccal neten, aki messze lakik innen kb 300-400 km-re. Ezzel nem is lenne gond, de a srác nem valódi asszem :D nem tudom h h irjam h megértsétek :D
Amit a srácról tudni kell, hogy messze lakik, és neki volt egyedül 15 évesen B kategóriás jogosítványa, a rendőrök pedig nem állíthatták meg. (ezt mind ő mondta bemásolták nekem a szöveget :D) És van neki bocsánat volt neki egy Nissan 350Z, és még egy vmilyen autóje, de ezeket eladta és most van 80 millió forintja. (de a nagymamájával él :D) Van egy lakása pesten, 16 éves volt két hete, most kiderült h már 21 ( nem rossz mi? :D) Közben egy nap alatt felköltözött a pesti lakásukba, utána meg kőszegre költözött, de mind ezt 1 nap alatt :D
Most pedig azt állítja h nem XY (XY-t képletesen értsd), hanem Ryan Davidson, de a két névhez kitett profil kép még csak nem is hasonlít a másikra :D
Sztetek az exem normális? Mert szerintem nem.
Úgy mindenki érti hogy Fake (:
Elég érdekes.. Ha ilyen hülye exed van, hogy ezt beveszi akkor inkább örülj hogy szakított veled!
Első válaszadó! Nem mindegyik csaj ilyen, csak a balekok nem találják meg az igazi, egyetlen normális csajt egész életükben.
Kérdező! Szerintem örülj inkább, hogy megszabadultál egy ilyen éretlen csajtól! Nem gondolkodik felelősen az, aki a bizonytalanért feladja a biztosat. (Bár gondolom, az exed még csak 12-14 éves lehet)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!