Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam meg?

Hogyan mondjam meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 éves srác vagyok és van egy csodqszép lány, akibe olyan szinten beleszerettem, hogy semmi másra sem tudok gondolni, csak rá. Nem régóta ismerem, de nagyon aranyos, szép, okos és ha nincs mellettem, teljesen kivagyok. Minden pillanatban látni akarom, de nem akarok rámenös lenni. Úgy ismertem meg, hogy a legjobb barátommal megbeszéltünk egy találkozót és jött vele a barátnöje és Ö. Azonnal belezúgtam. Elvileg bír engem, legalább is ezt mondták a barátai. Az a baj, hogy akárhányszor elhívom, hogy talizzunk, benne van, csak mindig hivja a barátomat és a barátnöjét is. Nagyon szeretem, az életemet adnám érte, jól kijövünk egymással szerintem, de félek nagyon hogy elveszítem, pedig még nem is az enyém. A kérdésem az, hogy hogyan tudassam vele, hogy megveszek érte? Nem attól félek, hogy elmondjam neki, hanem attól, hogy megharagszik, vagy hogy nem akar tölem semmit, csak barátkozni. Kérlek titeket, hogy segítsetek, mert beleörülök. Minden percben rá gondolok, meg hogy mit mondjak neki, anélkül, megromoljon a kettönk közötti barátság, mert belehalok ha elveszítem. Könyörgöm! Legyetek szivesek!

2015. ápr. 13. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
van egy olyan érzésem, hogy már tudja.. szóval sokat nem veszíthetsz, ha elhívod randizni.
2015. ápr. 13. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Komoly azért ezt így kijelenteni,szerintem fellángolás,nem egy hű de nagy szerelem,így,hogy még se csók se semmi nem volt.

Próbáld elérni,hogy kettesben tlaálkozzatok,határozottan mond meg neki,hogy most csak vele szeretnél találkozni,van számára egy meglepetésed.

Elmentek sétálni valami romantics helyre,leültök egy padra vagy valami már úgy is jó idő van,aztán azt mondod: "Az a meglepetés,hogy itt lehetünk kettesben." persze ezt már belépve az intimzónájában,megértinve őt,majd kicsit közelebb hajolsz,de nem nyomulósan,

3 lehetőség van:

1. Nem mozdul,engedi,hogy megcsókold,hát csókold is meg

2. Megadja a maradékot és megtörténik a csók

3. Elhúzódik is figyelj ezt ne

Viszont már így is túl sokáig húztad,a héten mindenképp legyen meg,mert a barátzónában maradsz.

20/F

(Ha kell tanács vagy valami,priávt)

2015. ápr. 13. 22:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, jól hangzik a dolog.
2015. ápr. 13. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ott kezdődik, hogy ha ennyire akarod, törvényszerű, hogy nem tudod megszerezni. Nem vagy ettől hibás semmiben, de sajnos ez így van.
2015. ápr. 13. 23:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez most kicsit odaba**ott, de köszi. Legalább már mégjobban félek :D Viszont nem fog váratlanul érni.
2015. ápr. 13. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kicsit kontrollálni az érzéseid, én ezt javaslom. Gondolj másra, az segít, ne ő töltse ki a gondolataidat. #3 voltam.
2015. ápr. 13. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy beszélsz, mintha egy süket, néma, vak lánnyal állnál vele szemben. Ha ennyire odavagy érte, nincs az a lány akinek a szenzorai ezt ne fognák. Lehet, hogy azért hívja a barátait is, mert látja, hogy gyáva vagy, hogy társaságban esetleg felé is feloldódsz. Ne eröltesd a kettesben talit. Menjetek még egy párszor négyesben, lazíts egy kicsit, aztán ahogy az egyik válaszoló mondta, határozottan hívd randira, kettesben.
2015. ápr. 14. 08:31
 8/8 anonim válasza:

Figyelj, lehet hogy szép, nem tudom.

De ő is emberből van és nem Isten hogy ennyire félj a válaszától.

Ez csak hírtelen fel lángolás, az életed adnád érte? de nem is ismered...

meg vagy őrülve ha nem látod?

nem is biztos hogy járni fogtok..

tehát mond meg neki hogy ismerkedjetek és majd alakul valami...

ha egyből bele vágsaz a közepébe nem biztos hogy jó lesz

2015. ápr. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!