Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te mit csinálnál a helyemben?...

Te mit csinálnál a helyemben? Most akkor barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, eleinte jó barátok voltunk, majd elkezdtünk nagyon sokat beszélgetni. Én nagyon sokáig többet éreztem de ő nem. Most ott tartunk hogy én már az eszem által lemondtam róla mert "nem kergetek egy olyan buszt ami úgy se áll meg nekem!", tehát rájöttem hogy ez nem fog sikerülni, nem vagyok az esete stb... Most úgy áll a dolog hogy eltelt pár hónap és sokkal jobb a kapcsolatunk, ha nem írok neki hétvégén akkor kiakad, van hogy sír is. Van egy másik lány akit ő is ismer, szoktam vele is beszélni és most elmondta nekem hogy féltékeny rá. És kérdeztem hogy miért, miért kell ezt csinálnia? És nagy nehezen elmondta hogy ő többet érez. Szerintetek lehet hogy ő így is csak barátságot akar? Mit tegyek? Én örülnék neki ha összejönne úgy mint barátnő, de nem egyszerű eset ez a lány.

#szerelem #barátság #valami legyen már
2015. ápr. 12. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Összejönnék vele.
2015. ápr. 12. 17:33
 2/2 GipszI ***** válasza:

Nem tudom hany eves vagy, de hidd el, sem a lányok, sem a Nok nem egyszeruek :D

Csatlakozpmaz elottem szolohoz, proba szerencse!

2015. ápr. 13. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!