Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha akarna, találna időt, nem?

Ha akarna, találna időt, nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy ismerősöm, FB-n ismertem meg, jól kijövünk, úgy volt (vagy van) hogy majd talizunk. Ő akarta először, aztán én is. De akárhányszor rákérdezek, hogy na akkor mikor, csak azt mondaj, hogy majd, most ezért nem jó, most azért. Csupa kifogás. 60 nap alatt nem tudott időpontot mondani. Nekem mindig jó, mindig ráérek.

Én hiába mondok egy időpontot, az sose jó neki.

Most akkor mivan? Teljesen bevan ennyire tábláza?! Tudom, hogy sűrű neki, de nemtudom ezt elhinni. 2 órára nincs valakinek ideje 2 hónap alatt?!

2015. ápr. 12. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni

Olyan ez, mint a szarás. A szarásra is mindig van idő

2015. ápr. 12. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem akar.

Esetemben volt egy lány, aki kb. 200 km-re lakott tőlem, mégis simán rászántam volna egy napot, hogy megismerkedjek vele.

Akkor a többi elmehet a fészkesbe.

3/10 anonim ***** válasza:

dettó én november óta csinálom ezt elhívom és sose ér rá !

ne pazarold az időd olyanra, aki nem akarja az ő idejét rád fordítani

4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja mindig, hogy ő is akar. 4kmre lakik a várostól, én 18ra, én mennék, de mintha kicsitse akarna. Pedig őt is, engem is ezzel nyúzzák már az ismerőseink.
2015. ápr. 12. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
akkor nem nagy táv de ilyen tényleg nincs hogy nem ér rá 1 órára soha azért mert nem akar ennyi!
2015. ápr. 12. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valami nem úgy van, ahogy mondta, és ezért nem akar találkozni.
2015. ápr. 12. 19:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Mostis... Úgyvolt, hogy ma, tegnap este mondta, hogy nemfog összejönni, késő este amikor szóbajött, csak annyit mondott, hogy "nemtudom" és témát váltott. Pedig azok, akik közel állnak hozzá, mind aztmondja, hogy akar. Most mondjuk mondta, hogy miert nem, de nemtudom már mit csináljak :(
2015. ápr. 18. 07:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a fiút. Tegyük fel, hogy mi lenne ha összejönnétek. Akkor is nincs olyan, hogy több hónapig nem találkoztok
2015. ápr. 18. 07:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Én vagyok a fiú, de szerintem ez nem számít.

Elméletileg még ma szól, hogy esetleg délután jó e neki, nemtudta biztosan, hogy hova mennek.

De a válasz úgyis "nem, mert...." lesz, ha mondjuk holnapot mondom, akkor szerintem kedve se lesz, ha meg jövő hétvégét, akkor a válasz "nemtudom"

lesz vagy "igen" de pénteken majd megint szól, hogy "bocsi most ezért"

Legyek bunkóbb vele? Mert azt utálja. Talán rájönne, hogyha nem tudunk találkozni, akkor mindennek vége?

2015. ápr. 18. 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindennek vége? Mintha lenne bármi is köztetek.

Ha azt mondod, hogy nem beszéltek, akkor ha akar valamit, akkor neked is jó és neki is, ha meg nem, akkor neked jobb, ha megszakítod a kapcsolatot vele, neki meg nem lesz úgyse nagy érvágás.

2015. ápr. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!