Ha egy pasi elhanyagol, nem érdeklődik, aztán dob egy jópofizós üzit és ez így meg újra, meg újra, mit csinálnátok? Haver/barát féle, de többet is akarna.20L
Figyelt kérdés
Ilyenkor kinyílvánítjátok, hogy nem tetszik a "leszarom mód"? Hogyan reagáltok, ha ír? Flegmán? Sehogy? Érdemes kibukni rá? Vagy megjegyezni, hogy nem tetszik a hozzáállása?
Nem akarom felfújni magam és nem válaszolni, mert akkor az jön le neki, hogy biztos odavagyok érte stb., azért 'rinyálok'.
Szóval hogyan kezeljek egy ilyen pasit, hogy tudja, nem szórakozhat a végtelenségig???
2015. márc. 25. 20:53
2/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Lehet nincs ideje.
3/8 A kérdező kommentje:
Elfoglalt ember, de ez így akkor se működik...
2015. márc. 25. 20:56
4/8 anonim válasza:
Nem mondanám meg hogy nem tetszik.Ellene fordítanám a dolgot,ugyanazt csinálnám vele mint ő velem.Jókedvűen-kedvesen-aranyosan mondanám/írnám hogy "bocs,de most nem érek rá mert valakivel kávézok",stb.Éreztetni vele hogy nála csak fontosabb dolgaid vannak.És ezt párszor eljátszanám.
5/8 anonim válasza:
#4: Gratulálok! A női logika aranykeretet kívánó gyöngyszeme. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor várom a legjobb megoldást.
2015. márc. 25. 21:11
7/8 anonim válasza:
Mindig mindennek két oldala van. Nem lehet, hogy te ugyanezt teszed vele, csak észre se veszed?
8/8 A kérdező kommentje:
Legutóbb én írtam neki. Alig beszélt7nk és mennie kellett. Bocsánatot kért igaz, meg mondta, hogy keresni, de (még) nem tette... Nem hiszem el, hogy nincs 5-10 perce.
2015. márc. 25. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!