Mit csináljak, ha egy sráccal jóban vagyok és azt hiszi hogy nekem bejön Ő és ezt híreszteli is pedig nagyon nem igaz mivel 2 évvel fiatalabb nálam? 17/l
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 00:19
2/8 A kérdező kommentje:
De csak mondjam azt, hogy bocsi de nekem nagyon nem jössz be? De akkor tönkremehet a barátságunk azt meg nem szeretném..
2015. ápr. 7. 00:22
3/8 anonim válasza:
De csak ennyi a kifogás, hogy fiatalabb nálad?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát meg nem is tetszik. Számomra ő csak barát de ezek szerint valamit nagyon félreértett...
2015. ápr. 7. 00:30
5/8 anonim válasza:
Mond meg neki mihamarabb h nagyon bírod meg minden de csak barátként. Ne éljen tévhitbe és ha odakerül, ne koppanjon nagyot.
6/8 anonim válasza:
A tipikus szemét nő mintapéldánya a kérdező, aki csak kihasználja és frienzoneolja a srácot... Közöld vele, hogy csak barátok vagytok. Ha van egy kis esze ezek után megszakít veled minden kapcsolatot.
7/8 A kérdező kommentje:
De nem csinálok semmi olyat amiből erre lehetne következtetni, és am meg nem vagyok egy szépség... szóval... épp ezért nem értem a dolgot...
2015. ápr. 7. 01:17
8/8 Moemi chan válasza:
Szerintem mondd el neki hogy te csak barátként tekintel rá. Ha nem érti meg akkor magára vessen. Bár nemtudom milyen barátod lehet, hogy a hazugságot híreszteli, szerintem ez az ő részéről bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!